Virksomheder i Aalborg med succes

m13

Iværksætteri er i dag på de flestes læber. Medierne, arbejdspladserne og skolerne har taget det til sig og fokuserer mere og mere på vigtigheden af, at innovation skal prioriteres. Lige netop det med prioriterering har de taget til sig i Aalborg. Her oplever man en stigende trend i antallet af nye virksomheder. Mange af dem har også stor succes. I dagens artikel har vi fokus på to forskellige virksomheder fra Aalobrg, med to hvidt forskellige kerneområder – den ene mere erfaren end den anden. Læs med og få et indblik.

Det er vigtigt at være innovativ, og kan ske gennem mange forskellige måder. Nogle af de seneste tiltag, er at virksomheder indfører forskellige former for idébokse på kontoret. Sågar ser man teoretiske metoder blive taget i brug – såsom den populære skraldespandsmodel, hvor man sammen med sine ansatte kan dele gode idéer med hinanden; altså kommer man på en god idé, så smider den i ”skraldespanden”, hvor der ugentligt gøres status på de forskellige forslag. Det er en meget god måde at gøre det på, da man undgår at det bliver en formel proces. Det skal føles naturligt og helst ske ad-hoc, da gode idéer opstår i momentet og ikke noget man skal gå rundt og huske på.

Den unge Aalborg virksomhed med fuld fart på!

For at vende tilbage til dagens emne; altså de to Aalborg virksomheder, så lad os starte med at hive fat i den første.

Virksomheden her startede forretningen op for godt og vel et år siden. De befinder sig i et noget så konkurrencepræget marked, som tøjindustrien. De sælger modetøj kvinder og har slået sig fast under eget brand ”Noellafashion”. Noella er stiftet af en ung iværksætter med et stort “drive” og troen på egne evner. Overordnet består Noella af et kompetent team, der i den grad ved hvad det handler om. Virksomheden har et stort ”know-how” inden for mode og design – og reagerer, samt tilpasser sig hurtigt en meget dynamisk branche. Motivationen for virksomheden er udviklingen og alle deres dejlige kunder, som de hver dag servicerer. De slår sig på én god kvalitet målrettet én lidt yngre målgruppe. De er især kendte for deres fantastiske crossover taske, som absolut er en af virksomhedens bestsellers. Giv virksomheden et besøg for at blive lidt klogere på hvem de er.

Den mere erfarne virksomhed i Aalborg!

Den anden virksomhed agerer i en helt anden branche – fællesnævner for begge forretninger er dog stadig, at de geografisk hører til i Aalborg. Dansk Facadepuds, som mestrer facaderenovering har længe været en konkurrencedygtig virksomhed i lokal og nærområdet; Nordjylland. De leverer et produkt til kunderne, som de sent vil glemme, hvor der er fokus på det enkelte individ. Dette er meget vigtigt for indehaveren bag. Kunden skal føle, de får en service og et produkt, som de skal være glade for. Et godt samarbejde opstår kun, hvis begge parter er tilfredse. Omvendt er det også en langt bedre strategi på lang sigt, at man har fokus på at gøre sit arbejde grundigt, også hellere bruge en time, eller to længere for at få resultatet helt, som man forventer det. På den måde oplever man også nemmere, at der henvises til hinanden i mellem. Ligeledes Dansk Facadepuds er et besøg værd.

Prioriter iværksætteri – nye som gamle, små som store!

Det er vigtigt for byen Aalborg med iværksætteri – ikke mindst er det med til at sætte byen på danmarkskortet, men det er også til at skabe arbejdspladser i området. Det er vigtigt, så der hele tiden sker noget nyt og nye borgere kan se selv slå sig ned i byen.

Det bliver spændende at følge udviklingen for begge virksomheder fremadrettet.

Held og lykke herfra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *