Hvem er  – Be Rita?

Bliv klogere på verden omkring dig

Hos Be Rita vil vi gerne give dig nyt viden, og helst gøre dig klogere på verden omkring dig. Vi vil gerne ramme bredt i vores artikler, hvilket betyder, at du som regel også kan finde noget om det, som du leder efter. Der er mange gode grunde til at vide lidt om det meste. Du vil måske blive overrasket over, hvor tit du bruger alt den viden, som du har. Med en bred viden kan du gøre mange ting.

 

Lad viden blive en ting, som gør dig interessant

 

Mange forbinder bred viden med at være nørdet, hvilket er en snæver tankegang. Bare fordi du er klog, behøver du ikke at være nørdet. I stedet for at se viden som noget, som gør dig kedelig og uinteressant, så se på det omvendt. Mange nyder faktisk at høre på nørdede folk, og det er som regel fordi, at man bliver påvirket af den passion, som de besidder, når de snakker om bestemte emner. Du vil måske blive overrasket over hvor mange, der gerne vil høre dig fortælle om lige det, som du interesserer dig allermest for. Men faktisk kan en bred viden være det som gør, at folk finder dig mere imødekommende. Mange kan bedst lige at snakke med folk som engagerer sig i samtalen, og hvis du ved, hvad du snakker om, så virker du kun mere engageret. Hvis du kan komme med sjove facts eller svare på mange spørgsmål, når I spiller quiz-spil, så bliver du også hurtigt festens centrum, i stedet for en akavet flue på væggen.

 

Vi kan hjælpe med meget

 

Vi vil selvfølgelig ikke kun give dig sjove facts eller lære dig at spille quizspil – vi kan nemlig meget mere. Vi er stedet, hvor du kan finde hjælp til det meste. Vi skriver blandt andet om hvilke musikfestivaller, du burde besøge. For hvis du hader store menneskemængder og pop-musik, vil du ærgre dig over at have brugt en mindre formue på at komme til Roskilde, hvis du passede meget bedre et andet sted. Vi kommer også med gaveideer, så du aldrig behøver at stå i sidste øjeblik og give mor en buket blomster til hendes fødselsdag – igen. Vi kan også hjælpe dig med at give din bolig en billig makeover, eller måske bare spare lidt penge. Vi stræber efter at være et sted, som kan give dig nytænkende og kreative løsninger til nogle af hverdagens problemer, så du ikke behøver ligge søvnløs over natten over regninger eller en grim stue. Vi kan også hjælpe dig med dine relationer til folk omkring dig. Du behøver fx ikke at gemme dit legebarn væk, bare fordi du er blevet voksen, men du ved måske ikke hvordan du finder legegenet frem igen. Og måske har du svært ved at finde hoved og hale i flygtningedebatten – Lad os hjælpe dig. Vi vil gerne inspirere og dele gode ideer og relevant viden, men hos Be Rita skal du også kunne finde det sjove i at blive klogere på det hele.