Invisible Bead Extensions forlænger dit hår på en smuk og skånsom måde

m13

Rigtig mange ønsker sig et langt og fyldigt hår, der kan krølles, glattes, sættes op i smukke opsætninger eller hænge løst i vinden. Er du ikke velsignet med en tyk hårpragt fra naturens side, kan du med Invisible Bead Extensions få et langt, naturligt hår på nul komma fem. Her i artiklen dykker vi ned i den revolutionerende påsætningsmetode.

Påsætningsmetode til fint, skandinavisk hår

Fint og skrøbeligt er typiske kendetegn for skandinavisk hår. Her er håret forholdsvis tæt, men pga. de fine hårstrå vil håret føles tyndt. Har du skandinavisk hår, kan det være, at du før er gået uden om extensions, da de kan være belastende for hårstråene samt svære at få til at se naturlige ud, da de er vanskelige at skjule.

Det skal du dog ikke bekymre dig om med påsætningsmetoden Invisible Bead Extensions® eller IBE®, som du kan få lavet hos Premium Extensions Arhus. Metoden er nemlig yderst skånsom for håret og ganske usynlig. Dertil giver den ingen ømhed og er super fleksibel. Dit eget hår ødelægges altså ikke, men får ro til at vokse, hvilket er noget af det vigtigste, når du vælger extensions.

Hos Premium Extensions kan du desuden vælge mellem ca. 30 naturlige nuancer, så du sikres et flot og autentisk farvespil i dit hår.

Opsæt håret fra første dag

En af de helt store fordele ved IBE® er, at du kan sætte dit hår op i fletninger, hestehaler, knolde eller andet, du har lyst til allerede fra første dag. Du behøver ikke at bekymre dig om, at påsætningen af dine extensions kan ses, når håret sættes op. Metoden er nemlig som nævnt meget usynlig. 

Da du nu har mere og længere hår på hovedet, har du også langt mere at arbejde med, så det kan faktisk være en ganske stor hjælp for dig. Du kan lave nogle helt nye opsætninger end før, så det er bare om at slå dig løs.

Se efter ®-mærket

Vælger du IBE® skal du altid huske at kigge efter mærket “®”. Det er nemlig din garanti for, at du behandles af en certificeret hårstylist. Går du til en ucertificeret stylist, kan du risikere forskellige skader såsom pletskaldethed og Alopecia, der kan gå hen og blive en permanent tilstand.

Med ®-mærket påsættes dine extensions af professionelle, så du og dit hår er i trygge hænder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *