Få de lækreste negle på ingen tid

m13

De fleste kvinder kender problemet med, at man lige har lagt en lækker, ny neglelak inden den store fest, men man har simpelthen ikke tid til at lade lakken tørre ordentligt – for man skal jo også stryge kjolen, lægge makeup og ha’ styr på babysitteren. Hvad er resultatet? Mindst tre af neglene ender med en klumpet omgang lak, der er alt andet end det classy look, som du gerne ville udstråle. Men bare rolig: løsningen er lige rundt om hjørnet. 

Kvindenegle har fået manicure

Uv lamper til negle: Hvilken skal du vælge? 

Det er nemlig en god idé at investere i en uv lampe til negle, som sikrer, at lakken tørrer hurtigt, og du ikke står tilbage med en grim lakoverflade. Pris og kvalitet hænger som regel sammen, når du er på udkig efter en uv lampe til negle. Der er mange muligheder, så derfor skal du begynde med at undersøge markedet. Skal det være en UV- eller LED lampe? Her skal du være opmærksom på, at uv lamper til negle hærder både gellak og gele, hvorimod LED lamperne kun kan bruges til gellak. Du skal også tænke på hærdetiden. Generelt er det sådan, at jo dyrere en lampe, du vælger, jo bedre kvalitet og jo kortere tid tager det for dine negle at hærde. Så hvis du ofte får lagt din lak i sidste øjeblik, er det er en god ide at vælge en lampe med hurtig hærdetid. Investér eventuelt i en af de større lamper, hvor bundpladen klikkes ud, sådan at lampen også kan bruges til pedicure. Du kan læse meget mere om uv lamper til negle. Her kan du også læse om LED lamper og dermed sammenligne de forskellige muligheder.   

Find også en lampe til din negleklinik

Det kan også være, at du er ved at åbne din egen negleklinik og er på jagt efter det helt rigtige udstyr. Her er en uv lampe til negle selvfølgelig et af de vigtigste arbejdsredskaber. Du skal vælge en lampe, der kan holde til mange behandlinger, f.eks. White Diamond-lampen, der er udstyret med 24 dioder og har en levetid på 50.000 timer. Eller vælg en luksuslampe med både display og blæser. Se dig om på markedet og sørg for at købe god kvalitet første gang. Det kan betale sig, fremfor at skulle skifte udstyr og lave en ny investering efter kort tid.  

Kvinde, der får lavet en manicure

Værd at vide om negle 

Det siges, at hænderne er dit vigtigste visitkort. Derfor er det rart, at dine negle er velplejede, når du trykker hånd med flere nye bekendtskaber i løbet af en arbejdsdag eller til en festlig sammenkomst. Udover det kosmetiske indtryk er der også sundhedsmæssige årsager til at pleje dine negle jævnligt. Neglen vokser fra negleroden, der er forbundet dybt nede i underhuden. Negleroden består faktisk af levende celler, og derfor kan mange sygdomme have indvirkning på dine negles tilstand. Bid aldrig dine negle. Det vil bare gøre det hele værre og starte en ond cirkel. Du risikerer, at neglene spalter endnu mere. Brug i stedet penge på at købe en god negleolie og giv dine hænder håndcreme mindst én gang om dagen. Husk at massere håndcremen godt ind i neglene, for det er med til at beskytte dem. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *