Underholdning på ferien

m13

Sommerferien er måske planlagt, eller det kan være, at du er ved at overveje, hvor turen skal gå hen. Uanset om du vælger de populære varme destinationer, som tusinde af danskere valfarter til hvert år, eller om du i stedet vælger en mere kulturel oplevelse, så er det altid godt med forslag og gode ideer til, hvad man kan give sig til, mens man er på sin feriedestination.
Vi har derfor taget et kig på, hvad der er optimalt at give sig til, mens man er på ferie i udlandet.

Besøg deres Escape Rooms

Hvis du ikke har været i et escape room før, så bør du hellere skynde dig at prøve det. Det er også muligt i Danmark, men det er lidt sjovere,når man er på ferie i udlandet enten med venner eller familie.
I et Escape Room har du mulighed for at teste dine evner, både din logik, viden og kreativitet, når du bliver lukket inde i et rum, og har en time til at slippe ud.
Generelt er Escape Rooms ganske ufarlige, men man er altid nødt til at væbne sig med tålmodighed og holde øje med, om døren er åben, da der i sjældne tilfælde kan ske uheld. Det var blandt andet tilfældet i Polen, hvor fem polske piger endte i en brand, politiken.dk/udland/art6949811/Fem-teenagepiger-br%C3%A6nder-inde-i-escape-room-i-Polen
Det er dog yderst sjældent, at sådan noget kan opstå, og en talsmand for et Escape Room i Danmark fortalte, at det ikke ville være noget, der kunne ske i Danmark, ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/danske-escape-rooms-efter-doedsulykke-det-kunne-ikke-ske-hos-os/7462275, da de altid sørger for, at døren til udgangen er åben.

Tag ud se se nogle store kampe

Uanset hvor du end måtte tage på ferie, så vil der helt sikkert være sport i det område, og meget gerne live sport. Hvis du er på ferie i Barcelona, har du mulighed for at tage ind og se en FC Barcelona kamp eller måske Espanyol kamp, og mens du gør dette, kan du også live bette på kampene.
En god ide som vil sikre dig, at du har større sandsynlighed for at vinde penge, vil være at kigge efter odds forslag på nettet, så du kan få flere informationer om de kampe, du har planer om at se. Uanset om det er tennis, fodbold, vandpolo eller noget helt tredje, som du spiller på hos https://extra.bet365.dk/news/da/ så bør det være muligt at finde odds forslag, så du kan forøge dine chancer for gevinst.

Se et underholdende show

I Danmark er vi desværre ikke velsignede med store spektakulære shows, og hvis endelig vi har et, så kommer det et enkelt gang om året. Tager du til udlandet, især turistbyerne, så vil du rigtig ofte opleve, at du kan komme til at se alverdens underholdende shows.
De fleste og mest spektakulære finder du naturligvis i Las Vegas, så hvis turen pludselig skulle til den vestlige del af USA, så kan det klart anbefales, at du vælger at tage et kig på et af de mange fornøjelse shows.
Du kan finde dem på spillesteder eller på de store hotel-resorts, hvor du både kan opleve musik, magi, dans, kunst og meget mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *