Udnyt tiden nyttigt når du er arbejdsløs

m13

Mange oplever i deres liv at blive arbejdsløs. De fleste er det ikke med deres gode mening, men fordi de der oftes skal spares på det danske arbejdsmarked. Man kan hurtig som arbejdsløs komme ned i et sort hul, hvor tingene ikke ligefrem ser gode ud. Man kan hurtige begrave sig i mange negative tanker, om hvorfor man er blevet arbejdsløs. Men i stedet kan man se det, som en periode, hvor man kan få styr på nogle andre vigtige ting i ens liv. Man kan derfor udnytte tiden godt som arbejdsløs.

Brug tid på dem du har kært

Oftest når man er på arbejdsmarkedet, så er der ikke meget tid og overskud i hverdagen. Man sætter derfor tit venner og familie på anden række. Dette kan man lave om på som arbejdsløs. Det er en god tid, hvor man kan udnytte tiden med dem man har kært. F.eks besøge sin mormor, og give hende en hel eftermiddag med hygge. Det kan også være en ven, som man ikke har set i lang tid.

svejser

Udover venner og familie, så kan tiden også bruges på husholdningens bedste ven. Der er her tale om hunden. Hunden kan i denne tid få noget ekstra opmærksomhed. Gå nogle lange ture og få en masse frisk luft samtidig. En hun kan samtidig også løfte humøret, hvis du ellers går med mulen ned af. En hund er der altid lige meget, hvad du går igennem i livet.

Brug mere tid på dine hobbyer

Mange drømmer som børn, at vokse op og leve af deres hobby. Det er dog de færreste, hvor det rent faktisk går i opfyldelse. Ikke alle drenge kan blive professionelle fodboldspiller, og ikke alle piger kan blive den næste popstjerne. Der skal derimod nogle mere realistiske mål til. Hobbyerne bliver derfor oftest sat i tredje prioritet, jo ældre vi bliver. Som arbejdsløs er det en god måde, at genskabe sin passion for sin hobby. Få malet malerier og lege man er den nye picasso, eller lær et nyt instrument og forstil at sidde i en udsolgt arena. Det er kun fantasien som sætter grænser for, hvilke hobbyer du kan foretage dig.

Forbered dig bedst muligt til at blive arbejdsløs

Det er de færreste som har et ønske om at blive arbejdsløs. Det har ofte mange negative sider med sig. Udover at risikere at blive deprimeret, så spiller pengene også en rolle. Penge er et tabu, men mange ved at når man er arbejdsløs, så er der ingen penge. Dog kan man forhindre dette, sådan man ikke kommer til at stå i pengemangel. Dette kan forhindres ved at være medlem af en a-kasse. Er man medlem af en a-kasse, så vil man få udbetalt et måndeligt beløb i tilfælde af arbejdsløshed. Man er derfor sikret og vil ikke opleve en hverdag uden penge. A-kassen vil samtidig hjælpe dig igennem den svære periode. Så forbered dig bedst muligt og meld dig ind i en a-kasse før uheldet er ude.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *