Sådan tjener du ekstra penge i hverdagen

m13

Du har sikkert allerede et arbejde eller en uddannelse, du er i gang med. På den måde får du et fast beløn ind på kontoen hver måned, som skal dække dine udgifter og bruges på de forskellige ting, du gerne have. Men måske kender du fornemmelsen af, at der bare ikke helt er nok. Du mangler måske lige de sidste 1000 kr. til lidt ekstra sjov. Heldigvis er der hjælp at hente! Her får du forslag til, hvordan du kan tjene lidt flere penge i hverdagen.

Anmelder

Løs opgaver online

Der findes mange forskellige typer opgave online. Nogle af dem er decideret ansættelser med kontrakt og timeløn, og det er måske ikke lige dem, du skal have fat i. I hvert fald ikke hvis du allerede har fuldtidsarbejde. Til gengæld er der også masser af mulighed for småjobs!

Du kan for eksempel svare på spørgeskemaundersøgelser, hvilket godt kan være lukrativt, hvis du vælger de rette. Mange steder får du ikke særligt meget per survey, og så kan det ikke rigtig betale sig. Men der findes også sider, som betaler godt. Nogle af dem kræver, at du løser små logiske opgaver, eller måske at du har et barn ved siden af, som også kan være med til at besvare. Så kan du komme op og tjene omkring 100-200 kr. per undersøgelse, og så kan det jo pludselig godt betale sig. 

Der findes ligeledes mange muligheder for at teste produkter. Her kan det enten være, at du får direkte betaling for at anmelde produkterne, men produkterne i sig selv kan også være betalingen. Det er især, hvis der er tale om lækre produkter som skønhedsprodukter, mad eller fitnessprodukter. Så hvis du ikke sparer op til noget bestemt, men bare gerne vil forkæles lidt ekstra, er det helt sikkert en mulighed.

Bitcoins

Invester i Bitcoins 

Bitcoins? Er det ikke sådan lidt 2010?, tænker du måske. Men denne onlinevaluta er faktisk stadig temmelig lukrativ at handle med. Generelt stiger kursen, og det kan stadig godt betale sig at hoppe med på bølgen. 

Når du investere i bitcoins, fungerer det ganske simpelt sådan, at du for eksempel køber bitcoins for 1000 kroner, og så venter du på, at værdien af dine bitcoins stiger. Når det så er tilfældet, konverterer du pengene tilbage til danske kroner, og så kan du pludselig have tjent eksempelvis 400 kroner, blot på at veksle til bitcoins. Du kan læse mere, om hvordan det fungerer, her

Naturligvis kan kursen også svinge den anden vej, og så mister du penge. Men generelt udvikler markedet sig sådan, at valutaen bliver mere og mere værd, så i mange tilfælde kan du tjene ekstra på den måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *