Her skal din sommerferie gå hen

m13

Der er utallige gode rejsedestinationer, som du kan overveje til din sommerferie. Mulighederne er så mange, at vi nok kan komme med mindst hundrede oplagte forslag, men vi holder os dog til tre anbefalinger her.

Sponsoreret af Santander

Hvis du mangler hjælp til det finansielle aspekt af sommerferien, så er det værd at overveje et godt lån fra Santander Consumer Bank. Læs mere om dette her.

Spanien

Lad os starte med Spanien, som er inden for en fornuftig afstand, byder på varmt vejr, og har forholdsvis billige priser. Spanien har længe været ét af danskernes foretrukne rejselande, så det kan umuligt være en overraskelse, at det sydeuropæiske land også er en del af denne artikel.

Spanien har flere interessante byer at se nærmere på. Barcelona og Malaga er nogle populære valg, men hovedstaden Madrid er måske den mest interessante. Ellers er der det religiøse Santiago de Compostela eller den historiske by, Sevilla. Spanien er et land fyldt med oplevelser og eventyr.

USA

USA byder ligeledes på uendelige muligheder. Hvis du ønsker en klassisk storbyferie, står New York til rådighed. Hvis du er filmelsker, er der ingen bedre by i verden end Los Angeles. Gamblere kan tage til Las Vegas, naturelskere kan tage til Grand Canyon eller Yellowstone, og livsnydere kan tage turen til Florida.

USA er i sandhed mulighedernes land, så derfor vil det altid være én af de bedste destinationer, du kan rejse til – og det gælder naturligvis også i sommerferien. Det er lidt længere væk og koster derfor lidt mere: Men i sidste ende betaler det sig som regel alligevel.

Island

Hvorfor ikke prøve noget lidt anderledes? Godt nok er Island et højtvurderet rejsemål, men det er ikke altid det første land, der nævnes i forbindelse med sommerferien.

Island har dog massere af seværdigheder og aktiviteter: Både kulturelle og naturlige. Derfor vil det altid være et rigtigt godt rejsemål, også kan vejret faktisk være ganske udmærket om sommeren. Flybilletter fra Danmark til Island står til gode priser, så Island er bestemt en overvejelse værd.

Andre gode muligheder

Hvis du er frisk på et eventyr, der er mere anderledes fra hverdagen herhjemme, så kan du også tage en lang tur til Asien eller Sydamerika. Her er der nemlig også mange interessante destinationer, der venter. Flybilletterne vil som udgangspunkt være dyrere, men omvendt er omkostningerne typisk lavere, når først du ankommer.

Uanset hvad, så ønskes du en god sommerferie. Overvej de forskellige rejsemål nærmere og brug gerne denne artikel som inspiration. Ellers kan du også finde inspiration fra Politiken her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *