Salomon gjorde forskellen tydelig

m13

Erik er 25 år gammel, arbejder som fysioterapeut og løber i sin fritid. Og dertil har han et budskab, som bare skal ud. ”Det der er så fedt ved dem er, at de har et stort udvalg af Salomon”. Erik taler selvfølgelig om de løbesko, der gjorde at han fik en klart bedre oplevelse. ”Indenfor dette felt er markedet stort, og det kan hurtigt blive helt uoverskueligt. De gjorde den tydelige forskel, fordi informationerne var så klare. Det er en fantastisk sko, som jeg ikke vil være foruden”. Som det tydeligt kan mærkes, har dette mærke virkelig gjort en forskel for Erik. Han fremhæver specielt udformningen af skoen, og beskriver dette som om at den er syet lige til hans fod. Den sidder helt til, som den skal og giver god støtte de rigtige steder. En ting som Salomon også går meget op i er netop kvaliteten af skoen. Specielt sålens opbygning og udformning. Det i sig selv er en stor proces, og det kan Erik mærke hver gang han tager et skridt.

Der findes mange muligheder i disse sko

Efter denne urolige forbedring af Eriks løb har han været inde og kigge lidt nærmere på Salomon. De laver nemlig mange forskelle sko til mange ting. Et par eksempler på dette er som sagt løbe sko, men også vandresko er repræsenteret. De udvikler også sko til andre formål som blandt andet Gore-Tex Sko. ”De er stærke på markedet, og derfor ved de også hvad de laver”, nævner Erik. Til sommer har han også planer om at anskaffe sig et par sandaler fra dette mærke, da han virkelig er blevet positivt overrasket. Samtidig går Erik også op i designet, altså hvordan skoen tager sig ud. Og her er igen rosende ord. ”De besidder mange detaljer og der er spil i farverne. Hver gang at øjet kigger på skoen, ser det noget nyt. Det er fedt at man kan lave en sko, der er så levende i funktionen og ligeledes i det visuelle”.

Sko, der er gode for pengepungen også

Tilbud er altid godt, men nogle gange kan det også godt betale sig at købe ordentlige sko, det er Erik et tydeligt eksempel på. Erik giver samtidig et godt råd med på vejen, som handler om at ordentlige sko, godt kan være en god investering. Mange sko, der er lidt dyrere end normalt, er også alle pengene værd. De er ofte produceret af solide materialer, som holder bedre og i dette tilfælde, er der jo tænkt meget på kvaliteten at skoen. Hvis man ikke har budget til det, så er Eriks råd, at man altid køber sko hos nogle som ved hvad de laver. Dine fødder skal du have i mange år, og det er utrolig vigtigt at passe godt på dem. Dårlige sko kan resultere i skavanker, specielt i ryg og lænd. Så dine fødder skal have den støtte de har brug for, for at kunne holde resten af kroppen oppe. Gå aldrig ned på pleje af fødderne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *