Sådan sikrer du garagen mod indbrud

m13

Mængden af indbrud er stødt stigende, til trods for at det danske politi hver dag gør en aktiv indsats for at forhindre dette. De forholdsvis nye tiltag med grænsekontrollen har også vist sig at have en givende effekt på antallet af østeuropæiske folk der kommer til landet med dårlige hensigter. Desværre er det svært at dæmme helt op for denne slags, da der på nuværende tidspunkt ikke er kontrol på vej ud af landet, hvilket selvfølgelig gør det nemmere at transportere tyvekoster ud af landet.

Dog kan du som almindelig borger godt gøre en aktiv indsats for at gøre det markant sværere for de ubudne gæster at komme ind i dit hjem eller areal. Det er blevet rigtig populært for indbrudstyve at gå efter garager, maskinehuse mfl. da der ikke direkte er beboelse i disse. Netop dette gør at det kan være svært at opdage når der er et indbrud igang, samt nogle gange kan det tage flere dage før at man opdager at man har haft ubudne gæster.

Gør det svært for indbrudstyve at komme ind

Hvis du aktivt gør en indsats, så kan du med nogle helt simple principper gøre det MEGET sværere for indbrudstyve at komme til dine dyre sager du ofte har i en garage eller lignende. Det er ikke så ofte at biler bliver stjålet, men det kan også være en kostelig omgang hvis din bil bliver snuppet og kørt til østeuropa. Hvis du har været ude at lease en helt ny Audi, så ville det være rigtig skidt hvis denne flotte bil en dag var væk. Måden hvorpå du sikrer dig er med nogle helt nye låsesystemer, som er svære at brække op, men ligeledes også markant mere sikre.

Det kræver dog, at du ikke gemmer nøglen under måtten eller nogle af de andre almindelige steder. Hvis man kigger på tal fra indbrude, så vil man hurtigt kunne se at de faktisk har fundet nøglen til det ene eller andet. Du skal nemlig huske at disse banditter har dette som erhverv, hvilket gør at de vil kigge steder hvor du tænkte “Her finder de den ikke”… Jo.. desværre.

Du kan med fordel anskaffe dig et sikkert nøgleskab, disse kan også købes for en meget fornuftig sum penge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *