Sådan sikrer du en god flytteoplevelse

m13

Når man står overfor at skulle forlade et hjem til fordel for et nyt, følger en masse udfordringer og spørgsmål med. Hvordan pakker man bedst? Hvordan får man sikret de skrøbelige genstande? Og hvordan skal det hele fejres?

En hjælp til at håndtere flytningen kan være at kontakte et flyttefirma. Flyttefirma Sjælland tager sig af alle typer flytninger, og sikrer en let overgang fra det gamle til det nye. De har også en lang række gode råd i forhold til, hvad du skal huske, når du skal flytte. Gå til hjemmesiden og se deres tilbud på alverdens forskellige typer flytninger.

Gode pakketips når der skal flyttes

Først og fremmest er det en god idé at få pakket så meget som muligt i papkasser. De er lette at stable og gør det meget nemmere for flyttemændene at få meget med i flyttebilen.

Derudover er det en stor fordel at placere, alt det man pakker så tæt på hoveddøren som muligt.

For at sikre, at flyttefolkene ikke kommer til skade, skal man også sørge for at skarpe genstande såsom knive og sakse bliver pakke forsvarligt ned. Brug eventuelt kasser eller bobleplast. Det kan også bruges til skrøbelige genstande såsom glas og tallerkener.

Husk desuden at pakke balanceret. Der findes ikke noget værre, end når man kommer ud for at hjælpe en ven med at flytte, og papkasserne er fyldt med tunge, tunge bøger. Pak i stedet, så der er lidt lette ting og lidt tunge ting i hver kasse. På den måde kan man få mange flere genstande med i hver enkelt kasse.

For at bevare overblikket over alle ens ting, bør man også lave indholdslister. Skriv, hvad der lægges i hver eneste kasse. På den måde kan man let og hurtigt komme i gang med udpakningen, og få stillet de rigtige kasser i de rigtige rum i det nye hjem.

Som en sidste ting, er det vigtigt at huske alt det praktiske. Alle de små ting, som let kan overses i det store flyttekaos. Få registreret flytningen i Folkeregisteret og ændre alle dine abonnementer, så det hele står korrekt. Det ville jo være ærgerligt at skulle undvære avisen til morgenkaffen de første uger i det nye hjem.

Hvordan fejrer man en flytning?

En flyttedag skal gerne markeres. Det er en særlig dag, der virkelig betyder noget for ens fremtid.

Om man holder en indflytterfest, eller blot ønsker at invitere de nærmeste til en lille komsammen, er det vigtigt at have barskabet fyldt med lækkerier.

En whisky fra Fary Lochan kan anbefales, til barskabet. De fleste, der hjælper til på flyttedagen, vil ikke sige nej til en lækker danskproduceret whisky med et par isterninger.

Drikken er noget helt særligt, ligesom flyttedagen er det. Hvis man ikke er til whisky, kan man selvfølgelig også vælge at blande en gin & tonic eller andre drinks, for at takke og byde folk velkommen i det nye hjem.

Alt i alt en god start på den nye tilværelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *