Sådan gør du dit hjem mere spændende

m13

Der er i dagens Danmark mange forskellige meninger om, hvordan ens hjem skal se ud. Der er dem, der synes, det skal være minimalistisk samt gerne vil have stilrent inventar, men også bare at deres hjem har et moderne look generelt. De vil gerne have dansk design og går meget op i at bruge mange penge på deres indretning. For disse mennesker kommer det ofte til at blive problematisk med at få økonomien til at række til deres hobby. Det kan være, at man er på SU og studerer, hvilket betyder, at man simpelthen bare ikke har råd til at købe dansk design, hver gang man skal have et nyt stykke inventar. På den anden side er der også de mennesker, der gerne vil have et lidt rodet og autentisk look i deres hjem. Det kan være meget billigere at have denne indstilling til tingene, da mange går i genbrugsbutikker eller andre second-hand butikker og laver billige køb. Dette kan også nemt være med til at gøre dit hjem mere spændende og hyggeligt, da dine ting får et mere personligt islæt, der fortæller en historie, om hvor de har været, eller hvem der har ejet dem før dig. Vandene er på den måde ofte splittet, og man skal derfor selv finde ud af, hvad man ønsker af sin indretning.

Tag naturen med ind

Et af de helt store trends i år 2016 og en af de ting der virkelig kan gøre dit hjem mere spændende, er at få naturen med ind i hjemmet. Planter er nemlig utroligt populært og moderne. Mange vil gerne have et frugttræ til at stå i stuen. Dette kunne for eksempel være et citrontræ eller måske en helt anden frugt. De store frugttræer ser godt ud i rummet, og de giver til tider kolde hvide vægge noget liv og farve. Planter generelt kan også udsmykke dit hjem. Du kan have lange planter, der kan hænge ned fra en hylde højt oppe på væggen, som på den måde skaber lidt hygge i rummet. Naturen kan på den måde hjælpe til med at gøre dit hjem mere interessant og spændende. Mange gør i dag også brug af naturfarver i deres hjem. Naturfarverne er bl.a. de mørke dunkle farver i form af træ, men også kobber, guld og bronze inventar, giver et helt nyt udseende til dit hjem.

Få lyset til at sætte stemningen

Endnu en ting der kan gøre dit hjem mere spændende og sætte stemningen er belysningen. Store lamper hen over spisebordet eller i stuen kan i den grad gøre noget godt for rummet. Man kan her prøve at eksperimentere med en lysekrone, og især er det en god idé at få fat i prismelysekroner, som med dens dråbe- eller pæreform giver et fantastisk lys ud i rummet. Disse er altså et godt alternativ til de traditionelle lamper af dansk design, som mange danskere i dag ville tage til sig med det samme, hvis de fik muligheden. Der er mange muligheder, når det kommer til at gøre dit hjem mere spændende, og dette er bare nogle af dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *