Sådan gør du dit hjem helt personligt

m13

Vores hjem er ofte det sted vi frakobler og slapper helt af. Det er vores, og det skal selvfølgelig også føles sådan når man passere hoveddøren og går ind i huset eller lejligheden. Vores hjem skal være det sted hvor vi virkelig kan være os selv, og hvor det også er følesen man får. Derfor er det yderst vigtigt at dit hjem har de ting der afspejler dig og din personlighed, og at du virkelig har din base. Læs videre her, og få nogle gode fifs til hvordan du kan gøre dit hjem endnu mere personligt.

Hav din personlighed med i indretningen

Ja, indretningen i dit hjem skal selvfølgelig ikke udelukkende var praktisk, men ydermere personligt. Det er slet ikke så besværligt som man skulle tro. Det handler i bund og grund bare om at følge din stil. Hvis du er meget til den minimalistiske stil, så er det selvfølgelig det du følger igennem hele lejligheden eller huset. Det kan også være at du er helt vild med gammelt mørkt træ, og så er det selvfølgelig det der skal inkorporeres i hjemmet. Det handler altså om at få din stil og personlighed frem igennem indretningen. Du skal selvfølgelig ikke udelukkende have ting og møbler i hjemmet der afspejler din personlighed. Det handler mere om at finde en god balance der er praktisk, måske følger nutidens trend, og så selvfølgelig afspejler dig og din personlighed. Det betyder altså at det ikke blot er personligheden der lægger højt i indretningen, men at det hele ydermere er praktisk og funktionelt. Det er helt op til dig, hvor højt personligheden skal vægte i indretningen, og ofte skal der ikke meget til før personligheden skinner igennem. Når det kommer til personlighed i indretningen, er det bare om at prøve sig frem og finde den balance der fungere bedst for dig, og vil give dig den bedste hjemme-base personligheds følelse.

Det er ofte detaljerne, der giver personligheden

Det er selvfølgelig ikke kun igennem møblerne og indretningen du kan bringe personligheden frem. Detaljerne er mindst lige så vigtige. Små personlige billeder på væggene er den ultimative måde hvorpå du kan gøre dit hjem mere personligt. Det kan også være så souvenirs, små arvestykker eller minder du har stående som en del af pynten i dit hjem. Du skal huske at dit hjem tilhøre dig, og det her kun er din fantasi der sætter grænser. Derfor kan en lille detalje ved hoveddøren være en af de mest personlige detaljer. Jeg mener selvfølgelig navneskiltet på hoveddøren. På denne måde vil dit hjem føles personligt, og som dit i det øjeblik du sætter nøglen i døren. Når der tales om navneskilt til døren, skal det selvfølgelig være et smukt et du vil nyde at se med dit navn på hver gang du låser dig selv  ind i huset eller lejligheden. Der er dog ikke kun et navneskilt til døren der ville kunne gøre dit hjem mere personligt. Smukke skilte kan faktisk bruges til mange ting. Eksempelvis kan man købe søde skilte til toiletdøren, gæsteværelset eller måske endda kontoret. Der er altså mange muligheder for at opgradere ens hjem med små detaljer der vil bringe personlighed ind i dit hjem. Som nævnt før, når det kommer til at bringe din personlighed frem i din hjemme-base, er det kun din fantasi der sætter grænser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *