Sådan bliver julen en dejlig tid!

m13

Julen er en tid som de fleste nyder. Der findes selvfølgelig også typerne, som ikke synes at kulde og røde farver overalt er hyggeligt, men sådan er vi heldigvis så forskellige. Dog kan vi godt konkludere, at størstedelen af alle danskere synes at julen er en hyggelig tid, hvor god mad og ægte familie hygge er noget der sættes pris på.

For at skabe den helt rigtige julestemning, så skal vi selvfølgelig også have pyntet flot op til jul. Man skulle tro, at det julepynt vi brugte sidste år kunne genbruges, men hvis man kigger på undersøgelser fra dansk detail butikker, så viser det sig faktisk at rigtig mange har tendens til at købe nyt julepynt næsten hvert år. Dermed ikke sagt at de fine julekugler fra sidste sæson ikke længere er aktuelle, men blot at der investeres dyrt i juleudsmykning hvert år.

De populære årsnisser

En af årsagerne til at Imerco, Bekko mfl. hvert år sælger en masse julepynt er selvfølgelig de utroligt populære klarborg årsnisser, som tidligere har gået under navnet triptrap nisser.

De små søde nissepar og singlenisser, som bliver tildelt et lille fint navn, hvorefter de så pryder de danske hjem i de kolde julemåneder, og hvem kan sige nej til at have lille Alfred siddende i vindueskarmen og hilse på de glade julegæster?.

Den rigtige julestemning kommer, når omgivelserne tillader at du er i julehumør – det betyder med andre ord, at vi har brug for noget julepynt, hvor nisserne fra Klarborg er et fantastisk bud!

Beklædningen har også betydning for julestemningen!

Hvor mange man er til juleaften kan svinge meget forskelligt fra familie til familie. Nogle steder er der op mod 15 mennesker samlet juleaften, hvor man andre steder blot er 4 mennesker, hvilket er hyggeligt på hver deres måde.

Du har måske lidt mere tendens til at gøre noget ud af dit tøj, samt håret hvis der kommer 10 gæster på besøg, som hvis du blot skal være sammen med dine forældre eller børn. Men husk nu på, at den rigtig stemning kommer hvis alle engagerer sig i julehyggen, derfor gør lidt ekstra ud af dig selv denne aften. Det er også hvis I kun er 4 deltagere til den hyggelige aften. Hop ud på badeværelset og sæt håret pænt, iklæd dig din pæneste kjole, så bliver det hele bare lidt mere unikt!

Julen er en dejlig tid, som vi alle sammen ser frem til. Desværre oplever vi kun denne begivenhed en gang om året, hvilket gør at vi også skal give den lidt ekstra opmærksomhed, da det jo er en stor tradition i Danmark, som vi gerne skulle blive ved med at afholde med samme entusiasme som hidtil!

God juleaften når det bliver den 24. december!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *