Sådan undgår man lopper på katte året rundt

m13

Loppen er et sejlivet dyr som kan være svært at komme af med. Hvis du har hund eller kat, så kender du med høj sandsynlighed allerede til disse små og besværlige parasitter. Du har måske prøvet at katten har haft lopper og lagt sig på et tæppe i hjemmet, og derefter har lopperne bevæget sig over på tæppet.

Når dette sker, er man nødt til at vaske tæppet så lopperne kommer af. Det er både upraktisk, men nærmest uundgåeligt at katten får lopper. Der er heldigvis nogle ting som du kan gøre for at forebygge lopper hos katten, og du kan også komme af med dem hvis uheldet er ude.

Kom af med lopperne

Når lopperne er begyndt at ’bo hos’ din kat, så kan det være svært at komme af med dem. Dette skyldes, at lopperne lægger rigtig mange æg. Af denne grund, kan der være mange generationer af lopper på dit kæledyr ad gangen. I gennemsnit lægger en hunloppe omkring 14 æg hver dag, og derfor bør man finde gode midler til at bekæmpe disse blodsugende dyr.

Du kan finde gode produkter til bekæmpelse af lopper hos din dyrlæge, i en fysisk butik, eller hos en webshop. Det er nemt at finde gode produkter til fordelagtige priser på nettet, og et godt bud på et loppemiddel kunne for eksempel være Advantage til kat. Dette middel dræber voksne lopper, samt æg de nære omgivelser. Midlet kan bruges til både forebyggelse og bekæmpelse af lopper.

Forebyg at lopperne kommer

For at forebygge at lopperne angriber din kat, bør du løbende give behandling til din dyreven. Lopper er meget sejlivede, og derfor er det vigtigt at du er grundig med behandlingen. Især når angrebet er sket, så kræver det en masse omhyggelig behandling at komme af med lopperne.

Derfor er det vigtigt at man forebygger mod angreb løbende. Advantage til kat gives ved at dryppe midlet fra pipetten ned på kattens nakke, så det spreder sig ud gennem kattens fedtlag. Sørg for at din kat trives hele året rundt, og er fri for blodsugende dyr, ved at finde et godt loppemiddel i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *