Sådan træner du dig til et bedre sexliv

m13

Mange mennesker tænker måske straks ‘nej tak’, når de hører ordet ‘træning’, men det behøver slet ikke at have noget med løbeture og fitnesscentre at gøre. Der er nemlig mange ting på kroppen, som kan have godt af at blive trænet.

Mange kvinder hører om, at træning af bækkenbunden er en god idé efter en fødsel. Det er helt rigtigt, men det er faktisk godt at gå i gang lang tid før.

Bækkenbundskugler og andet godt

Bækkenbundskugler er en smart måde at træne din bækkenbund på. Efter graviditet kan det være rart at stramme lidt op igen. Det hjælper det til at holde på vandet, men det kan også gøre en masse andet godt.

Træning af vagina og bækkenbund fører til stærkere muskler i området. Det giver både dig og din partner en ekstra lækker oplevelse under sex. Du vil mærke, hvordan din skede bliver mere følsom, og det fører til mere stimulation under sex. Det gælder både solo-sex og sex med en partner.

Din partner vil også få glæde af din træning, da en trænet bækkenbund fører til mere stimulation af en penis.

Knibeøvelser

Essentielt, så træner du din bækkenbund ved at lave knibeøvelser. De kan laves med og uden brug af bækkenbundkugler, men kuglerne gør det mere effektivt. Du kan få bækkenbundskugler med forskellig vægt, så du kan træne dig op efterhånden.

Knibeøvelser kan være svære i starten, men så snart man lige fanger det, så bliver det rigtig nemt, og du vil opleve, at du kan lave dem hvor som helst.

For at knibe rigtigt så skal du knibe sammen ved vagina og anus, som om du prøver at holde dig.

De mest effektive øvelser er at holde knibet i nogle sekunder, og så skal du slappe af. Knib igen og slap så af. Gentag gerne i flere minutter mindst en gang om dagen.

Find din egen vej

Det er nemt at søge efter knibeøvelse-guides online. Her finder du knibemønstre og andre gode råd. Det vigtigste er dog, at du finder en rutine, som passer godt til dig og din krop.

Er du ekstra øm en dag, måske på grund af menstruation, så kan du selvfølgelig sagtens springe en dag eller to over. Det skal jo heller ikke være ubehageligt. Prøve dig frem med bækkenbundskugler med forskellig vægt og materiale, og så finder du hurtigt den rigtige slags til dig og din krop.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *