Rita bruger gardiner der passer til stilen

m13

Der findes rigtig mange typer af gardiner. Alt lige fra persienner til rullegardiner til lameller og meget mere. Det kan virke svært og uoverskueligt at navigere rundt i, men først og fremmest skal du fokusere på den stil din bolig har, for at få de helt rette gardiner. Der er flere gode grunde til at vælge gardiner, der passer til din stil. Dette kan du læse meget mere om nedenfor. Du kan ligeledes blive klogere på, hvordan du finder inspiration, og hvordan du sikrer den bedste kombination af pris og kvalitet. 

Vindue

Derfor skal du vælge gardiner der passer til stilen

Du bør vælge gardiner der passer til din stil i din bolig. Dette bør du i første omgang gøre for at skabe en rød tråd i indretningen og give et naturligt look med dine gardiner. En anden grund er at man ikke skifter gardiner særlig ofte, og at du derfor skal kigge på gardinerne i mange år fremover. Det giver hermed størst sandsynlighed, at du ikke bliver træt af at kigge på dem, såfremt de passer ind i stilen. Gardiner kan være minimalistiske i form af et rullegardin i neutrale farver eller fine snorlige lameller. Dette kan passe til den minimalistiske indretning uden for mange farver. Det kan også være, at du har en lidt tungere indretning med bastante møbler, hvortil en gardinstang med nedhængende tunge gardiner vil have sin plads. Ofte handler stil og indretning om farver, former og snit. Find de faktorer der passer ind i din stil og vælg gardiner ud fra dette, som du vil kigge på til dagligt. 

Find inspiration online eller i butik 

Du kan finde god inspiration til gardiner både online og i butik. Online kan du prøve at besøge Gardinunivers.dk eller andre hjemmesider med eksempler på indretning med gardiner. Det kan ofte også være en god idé at besøge en fysisk butik med showroom for bedre fornemmelse af farver og forskellige former for gardintyper. 

Hvidt

Få professionelle råd, vejledning samt opmåling 

Det er helt klart at foretrække at få et professionelt gardinfirma hjem til dig med farveprøver på de gardiner du ønsker, når du har valgt type i butik eller online. Med en farveprøve kan du prøve at holde den op imod det lysindfald der er i din stue og se, om det fungerer. Efter en hurtig opmåling vil firmaet kunne komme med en nøjagtig pris, og gardinerne vil herefter blive specialdesignet så de passer til dine vinduer. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *