Skab hygge og glæde i hjemmet for både børn og hund

m13

Hjemmet er familiens rede og omdrejningspunkt. Det er her, vi skal kunne føle og helt afslappede og sænke paraderne. Som voksne går vi meget op i, at vores møbler er behagelige at sidde i, at der er orden på sagerne og at hjemmet er indrettet pænt, så vi føler stolthed over at vise hjemmet frem for gæster og så vi selv er glade for det, vi ser på og befinder os i. I denne artikel vil vi komme nærmere ind på, hvordan vi kan skabe hygge og glæde i hjemmet for børn og hund.

Plakat med kærligt budskab

Børn går meget op i indretning af deres værelser

Selvom mange voksne måske ikke tror det, så går børn faktisk meget op i, hvordan deres værelser er indrettet. Her tænker de ikke som de voksne på bestemte mærker, farvetemaer, pastelfarver, minimalisme osv. – de tænker mere impulsivt over, hvad de godt kan lide. Om det så passer sammen, er ofte en anden sag. Men nu er det jo børnene, der skal opholde sig og sove på børneværelserne, så de bør helt sikkert have en vis medbestemmelse over indretningen.

Smarte posters til børneværelset

Når børn får lyst til at bruge noget som en del af indretningen på deres værelse, så er det tit fordi, det forestiller en tegnefilmsfigur eller lignende, som de er helt bidt af. Er der tale om lidt større børn, så er det ofte skilte og plakater til børneværelset med sjove og gode citater. Disse posters i øvrigt også blevet meget populære i den voksnes indretning. Plakater med citater, der skaber positivitet, kan gøre det nemmere for barnet at få lyst til at stå ved, hvem de er, i en tid, hvor teenagere bliver meget usikre på sig selv. Nogle citater kan endda gøre dem klogere på meningen med livet – som ikke er at være hverken perfekt eller populær, som teenagere ofte tror.

Legesyge hunde

Forkæl også hunden – med lækkert aktivitetslegetøj fra Kong

Når du har sørget for en lækker indretning til børnene med plakater til børneværelset, så er det vist ved at være hundens tur. Den vil også gerne hygge sig – og ikke mindst have noget at lave, mens den er alene hjemme. Her vil det være en god idé at indrette et lille hjørne til hunden, hvor den har en hundeseng eller tæppe, hvor den kan trækker sig tilbage og sove. I dens legehjørne kan du ligge lidt hundelegetøj, som den kan fordrive tiden med. Et fantastisk aktiveringslegetøj er en Kong Rewards Shell.

En Kong Rewards Shell er et stykke hundelegetøj, der kan indeholde hundegodbidder. Du putter blot godbidderne ind i din Kong Rewards, der er formet som en skal – deraf navnet ”shell”, og så kan hunden få timevis til at gå med at mosle rundt med dens spændende aktivitetslegetøj fra Kong. Giver du teenageren nogle smarte posters med gode citater og hunden noget aktiveringslegetøj, så kan du med god ro læne dig tilbage i sofaen og nyde, at du har forkælet hund og børn. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *