Sådan giver du dit hus charme og personlighed

m13

Rigtig mange hjem ligner hinanden i denne tid, vi lever i. Desværre går mange med den klassiske og en smule kedelige stil, som boligmagasinerne reklamerer med. Det ser godt ud, men det har ingen charme og personlighed. Et hus bliver først et hjem, når du kan se dig selv i det. Ikke når du kan se alle andres hjem i det. Dermed ikke sagt, at det bliver nemt. Boligindretning er nemlig ikke ligetil. Derfor får du her tre gode råd til, hvordan du giver dit hus charme og personlighed.

Gratis lagerfoto af laset, mønster, moppe

Gør plads

Det lyder måske som et kedeligt råd, men det er faktisk en rigtig god ide at starte med at rydde op, gøre rent og gøre plads. Smid alt det ud, du ikke har brug for. Sælg det på loppemarked og få det ud af huset. Der er nemlig ikke nogen, der nyder at have stilen ”rodet” i deres hjem. 

Efter du har ryddet ud, kan du kigge på, hvordan du optimerer din plads på bedst mulig vis. Der findes mange smarte møbler på markedet, der kan gøre din hverdag mere praktisk uden at miste karakter. For eksempel kan du købe en lækker og praktisk sovesofa til børneværelset, så de hurtigt kan pakke sengerodet væk og invitere på gæster.

Gratis lagerfoto af boligindretning, dekoration, design

Spørg dig selv hvad du godt kan lide

Når du har ryddet op, er du klar til den kreative proces. Nu er der nemlig plads til, at du kan sætte dit personlige præg på hjemmet. Du skal starte med at tænke over, hvad du holder af. Måske elsker du en tur i den grønne bøgeskov. Måske holder du allermest af en gåtur på de bornholmske klipper. Når du har fundet ud af dette, skal du finde en måde at få det ind i hjemmet på. På den måde kan du blive mindet om alle de ting, du holder af, hver eneste dag. Det må da i den grad kunne bringe et stort smil på læben i hverdagen.

Gratis lagerfoto af arbejde, arbejder, arbejdsplads

Der skal være plads til din hobby

Er der noget, du elsker at beskæftige dig med, når du holder fri? Ja, så skal der da helt sikkert gøres plads til det i dit hjem. Hvis der ikke skulle være plads til det der, hvor skulle der så være det? Synes du at en autentisk og flot rygeovn ville være fantastisk at eje, skal du gøre plads til det. Synes du et hobbyværksted, hvor du kan sidde og kreere dine egne smykker, ville give et skønt afbræk på den travle hverdag, så skal du skabe pladsen. Det er dit hjem, og der skal være plads til lige nøjagtig det, du holder af at lave. Det giver dig overskud i hverdagen og et stort smil på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *