Oliesugning på en miljørigtig måde

m13

Oliesug kan anvendes til mange formål, blandt andet til at suge spildt olie op på værkstedet. Dansk Træmel har handlet med sugeprodukter gennem mange år og har derfor et bredt kendskab til det.

Skal du have samlet noget olie op fra gulvet på autoværkstedet? Dansk Træmel har et stort kendskab til og udvalg af oliesugning.
Hvis du har brug for et billigt oliesugningsprodukt, så er oliesugning en god løsning. Vores produkt er fremstillet af rå bøgetræ. Det er et simpelt produkt, som er udviklet, varmebehandlet og testet til at kunne virke effektivt, have en god sugeevne og alt sammen til få penge.

Oliesuget er altså både miljøvenligt, effektivt, og så afgiver det ikke farve på gulv og fodtøj. Derudover støver det heller ikke som mange andre produkter.

Oliesugning med træ er derfor en meget effektiv metode. I industrier som autoværksteder eller vejhjælp er det ofte nødvendigt med opsugning af olie eller andre væsker. Med denne strøelse kan man på en sikker og miljøvenlig metode få samlet olie eller andre væsker op fra arbejdspladsen eller vejen. Savsmuldet indeholder nemlig ikke lim, kemikalier eller lignende og forurener derfor overhovedet ikke.

Udover at det er en meget miljøvenlig metode, så er savsmuld også en nem metode til hurtigt at få klaret sugning af olie, så du har styr på afskaffelsen af det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *