Mulighederne ved at lave din egen hjemmeside

m13

Der er et utal af muligheder, hvis du at lave din egen hjemmeside. Det er kun fantasien der sætter grænser for, hvad du kan gøre på internettet. Hvem synes ikke, at det kunne være skægt at lave sin helt egen hjemmeside, og gøre lige hvad man vil med den?

Find først et webhotel

Et webhotel er en plads på en server ude på internettet, hvor du har din hjemmeside liggende, så det bliver muligt for andre at besøge den. Det foregår altså nærmest son et rigtig hotel! Tjek ind og betal for, hvor længe du vil blive.

Via dit webhotel får du også et domæne, hvilket gerne koster 100 kr. Dette sikrer, at din hjemmeside kan blive vist på internettet.

Er man derfor ikke så god til det med selv at få startet en hjemmeside op, er det altid en god idé at besøge et webhotel. F.eks på ditwebhotel.dk kan du finde nogle gode steder, som ikke er alt for dyre. Det er jo ikke så behageligt at bruge en masse penge på noget, som man ikke er sikker på, vil tjene sig ind igen.

Du kan prøve Unoeuro af, da de kun koster sølle 8,50 kr. om måneden. Det er selv en god investering, hvis man blot synes det er er sjovt at arbejde lidt med sin egen hjemmeside. Det behøver ikke alt sammen at foregå i pengenes hensigt!

Lav en hjemmeside omkring vitser

Er din hjemmeside alligevel kun for sjov, er det da en mulighed at få en hjemmeside op at køre, som handler om vitser. Det er en sjov lille måde at lysne din egen og andres dag op på. Du kunne jo, hver gang du hører en vits, sørge for at få den smidt op på hjemmesiden. Del den med dine venner, og vis dem, hvor muntert et menneske du virkelig er med alle dine små vitser.

Der er selvfølgelig nogen, der allerede er kommet på idéen. Sådan er det med internettet. Men du kan altid gå ind på j4u.dk. De har en masse sjove vitser, som kun kan få dig til at trække på smilebåndet. Derudover kan de måske give dig noget inspiration, så du kan forestille dig en hjemmeside, som minder om.

Måske inspirerer de dig også til din helt egne vitser. Det kunne da være rigtig fedt, hvis man kunne finde en lille komiker frem i sig selv. Derfor ville det da altid være en god kilde til inspiration. Du finder jokes om decideret alting. Du kan finde jokes om kvinder, mænd, par, grupper, sport osv. Gå ind og find en vits omkring din bedste ven, det vil I begge to helt sikkert finde hyle morsomt!

Der er altså et væld af muligheder, når det kommer til at lave din egen hjemmeside. Hvis du er typen, der godt kan lide og hygge sig lidt med sådan noget, så er det bare med at prøve det af! Det kommer i hvert fald ikke til at skade dig at prøve.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *