Mode: Sæt trenden i gadebilledet

m13

København er en skøn by – her er fyldt med liv, oplevelser og ikke mindst fashion. Fashion fylder rigtig meget, og er et rigtig interessant emne. Trends flytter sig lynhurtigt, og hvad der måske er på mode i dag, hitter ikke næste år. Hvis man vil være med på seneste nyheder, er det essentielt at man virkelig har fingeren på pulsen. Det har de Københavnske butikker.

Fashion = Forskellighed

Dog er det vigtigt at huske på at fashion også er forskellighed – hvad din veninde måske synes er tiltalende, behøver nødvendigvis ikke fange din interesse.

… Men igen, det kommer i den grad an på brandets størrelse og målretning. Noget af det man har set senest, er disse nichebutikker der kommer frem. Ikke kun inden for modeindsturien, mens også inden for mad, møbler og indretning. De fleste ønsker at skille sig ud, og frygten for at gøre noget der er anderledes, er ikke længere så skræmmende, som den har været engang. Nu er det mere cool, men disse tendenser er stadigvæk mest kendt i de større byer – såsom København. Netop derfor søger modeindustrien, også til disse byer. Især byer som London, Berlin, New York og ikke mindst Paris er kendt for at gå forrest.

Retro-stilen skal fremhæves

Men som sagt, København er også ganske speciel. Der findes mange skønne nichebutikker, og har man en interesse i den gamle retro stil, er det især en butik der skal fremhæves i indre KBH. Dette er Tuxer Retro Clothing, der ligger på en sidegade langs strøget. Ikke nok med sortiment er unikt og anderledes, er servicen helt i top. Det er svært ikke at beundre passion, og netop passion fornemmer man i det samme man træder ind i den lille fine butik. Deres absoulut bestseller-kategori er disse retro kjoler, man efterhånden ser mere og mere i gadebilledet. De har kant og personlighed, som noget mange kvinder efterspørger, når de er på udkig efter kjoler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *