Mangler du et spisebord, er mulighederne mange

m13

Når det kommer til valg af spisebord, handler det i stor grad om, hvad man er til. Nogle foretrækker den billigste løsning. Dette kunne måske være en tur i Ikea. Her får man typisk også noget praktisk for pengene. Dog kan man også finde modeller i den dyre ende, der er af gode og flotte materialer. Planke spiseborde af egetræ og douglasgrantræ, er blevet meget populære. Og med deres flotte ydre, er der da også god grund til dette. Er budgettet til det, er et af disse nydelige borde klart overvejelsen værd. Spiseborde som disse passer ofte ind i de fleste køkkener. Lige meget om det er et gammelt eller nyrenoveret køkken, pynter det altid. Med en flot bordplade, følger selvfølgelig også et flot sæt bordben. Ofte vælger man selv hvilke bordben man vil have. På denne måde kan man tilpasse sit bord endnu bedrei forhold til køkkenet, og få mere værdi for pengene. Vil man pynte lidt på kontoret på arbejdspladsen, kunne et af disse borde også passe godt ind. Grundet det kønne udseende, kan det fungere som et lille morale boost. Så har man hele tiden noget lækkert at se på mens man arbejder.

Find flotte plankeborde her.

Plankebordet passer til alle husets rum

Søger du et flot bord til andet end køkkenet, fungerer et plankebord også perfekt til dette. Om det skal fungere som skrivebord, stuebord eller noget helt tredje, er faktisk ikke så vigtigt. Som tidligere nævnt, er det ofte muligt selv at vælge bordbenene. Man kan derfor få et af disse flotte plankeborde til at passe til stort set hvad som helst. Får man pludselig lyst til at rykke bordet fra kontoret til stuen, kan man ligeledes udskifte bordbenene. Det gør det lidt nemmere og billigere end at skulle få fat i endnu et bord. Det er vigtigt, at man husker at vedligeholde sit bord. Dette gøres enten med oliepleje eller gulvsæbe alt afhængigt af, hvad bordet er blevet behandlet i. Søger man stole der passer til bordet, fås plankebordsstole også. Disse har, ligesom plankeborde, et flot look med flotte farver.

Find udvalg og guides af plankeborde her.

Den perfekte gave

Nu hvor vi nærmer os december, kan et plankebord være den perfekte gave. Da disse ikke er billige, er det dog lidt over julegave budgettet for langt de fleste. Man kan derfor eventuelt gå flere sammen om gaven eller give et tilskud. Heldigvis er det ikke alle produkter der er lige dyre. Har man lyst til at glæde den man elsker med et nyt bord til kontoret, stuen eller andet, er dette overkommeligt. Det afhænger fuldstændigt af hvilket bord, man køber. Ligeledes kan det gives i fødselsdagsgave, indflyttergave osv. Dog er det værd at overveje, om modtageren er til den slags. Nogle foretrækker noget mere enkelt de samtidig ikke behøver at passe på. Det er for eksempel populært hos nogle, at være i stand til at bore huller i skrivebordet. På denne måde kan man gemme ledninger osv væk. Er modtageren ikke til denne slags, er der mange andre muligheder. Fx oplevelser, gavekort osv.

Find lækre gaveideer her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *