Louise har brug for et lån

m13

Louise er for ganske få måneder siden fyldt 18 år, og har, som så mange andre unge mennesker, ikke særlig mange penge til rådighed. Louise går til daglig i gymnasiet, og der er der jo rigtig mange timer. Det betyder, at Louise ikke har mulighed for at tjene så mange penge ved siden af på et job. Hun har dog ganske vist et job, men det er ikke et, hvor hun tjener særlig mange penge, da hun ganske enkelt kan få hendes tid til at hænge sammen hvis hun skulle arbejde mere end hun gør i forvejen. Hun skal jo have tid til at passe sin skole og lektier, da det også er vigtigt for Louise, at hun dukker velforberedt op til timerne, da hun gerne vil have så gode karakterer som muligt.

Louise søger efter lån

Sagen er den, at Louise ikke føler, at hun har penge nok imellem hænderne. De få penge hun kan tjene ved siden af skolen, og de penge som hun får i SU er ikke tilstrækkeligt, da hun gerne vil have penge til at have det sjovt med sine venner, og endda muligvis have muligheden for at tage ud og rejse i ferierne. Louise vil derfor gerne tage et lån, så hun kan realisere hendes drømme. Hun søger derfor på internettet, og finder til sidst over en hjemmeside, hvor der står ”klik her for at læse mere”. Louise bliver ret begejstret, og skynder sig at trykke på knappen. Det er nemlig ikke altid lige let for en 18 årig at tage et lån. Der er mange steder, hvor man som minimum skal være 20 år eller ældre før man kan få lov. Louise finder dog på hjemmesiden flere muligheder, hvor det er muligt for hende at tage et lån. Dette gør naturligvis Louise rigtig glad, og hun finder hurtigt ud af, hvor hun ønsker at tage et lån.

Louise hjælper hendes veninder

Louise har nu taget et lån, og hun har dermed mange flere penge til rådighed end hun havde før. Hun deler glad sin historie med hendes veninder fra gymnasiet, og flere af dem bliver misundelige, da de også godt kunne tænke sig at tage på ud og rejse i en ferie. Efter et lille stykke tid er der faktisk flere af dem, som henvender sig til hende for at høre mere om hvordan hun gjorde. Hun får således flere beskeder på tilsendt med spørgsmål. Louise vil naturligvis gerne hjælpe hendes veninder, så hun sender beskeder tilbage til dem alle, hvor hun skriver, at de eneste de skal gøre er, at gå ind på den hjemmeside og trykke på knappen hvor der står ”klik her for at læse mere”, og så er de godt i gang.

På denne måde fik Louise og hendes veninder alle sammen råd til at tage på en sjov ferie sammen, og de fik dermed en rigtig dejlig oplevelse, som de vil komme til at tale om i rigtig mange år frem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *