Få venner med fysisk træning

m13

Der kan være mange forskellige måder at få nye venner på. Mange af os tænker ikke så meget over dette, da vi i forvejen har venner. Vi har måske nogle venner, som vi har haft siden folkeskolen, og dem ser vi stadig. Derfor er der ingen grund til at lære nye venner at kende. 

Men alle kan dog pludseligt stå i den situation, at man har brug for at finde venner. Det gælder for eksempel, hvis man tager til udlandet og arbejder et sted. Så kan man godt føle sig alene, hvis ikke man har et netværk. Og har man ikke tidligere gjort noget aktivt for at få venner, er det ikke sikkert, at man ved, hvordan man skal gøre. 

Med fysisk træning har man dog hurtigt et netværk, og nogle af de relationer kan måske endda blive til gode forhold. 

strandbevaegelse

En løbetur kan give godt venskab

Det er ikke sikkert, at man er så heldig, at man kommer i en løbeklub, hvor man finder folk, man ønsker at være venner med. Derfor kan det kræve forholdsvis mange medlemskaber, før man har et match. 

Her kan det være, at man mangler penge til formålet. Så kan man dog lige så godt låne nogle penge til alle disse medlemskaber. Har man en travl hverdag er det ikke sikkert, at man får lånt penge i hverdagene, hvor man har nok at se til. I stedet kan det være, at man kun har tid til det i weekenden. 

Lån penge i weekenden og find ud af, at du kan være heldig at have pengene næste dag. For selvom man ansøger om at låne pengene i weekenden, går det ikke nødvendigvis langsommere af denne grund. Der er nemlig rigtig mange banker, som også i weekenden udlåner penge til dig, der ønsker et forbrugslån, kviklån eller et lignende lån. 

frisk-loeber

Motion er sundt for relationer og fysik

Når man løber med de samme mennesker hver uge, vil der også være tid til, at man snakker lidt sammen. Det er nemlig muligt at snakke sammen før og efter træningen. Det kan tage lang tid, men lige så stille, vil man blive klogere på hinanden. Man lærer hinanden at kende, og man finder ud af små ting hen ad vejen. 

Finder man ud af, at der er en person, man rigtig godt kan lide, kan det betale sig at opsøge denne person og snakke om stort og småt. Finder man ud af, at det slet ikke går alligevel, kan det dog være, at man er nødt til at droppe løbeklubben. 

Hvis man dropper én løbeklub, bør man finde en anden. Her skal man af med flere penge. Det vil sige, at du muligvis er nødt til at låne penge igen. Læs mere om at låne penge i weekenden her, og find ud af, at det slet ikke er så svært. Hvis ikke man får nogen venskaber ud af løbeklubben, kan det sagtens være, at man får noget ud af det alligevel. For man kommer formentligt i bedre form, og det er i sig selv en god ting. Brug derfor noget tid på at finde forskellige løbeklubber, som du kan melde dig ind i, og nyd at du kommer i bedre form.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *