Lavt testosteron niveau ødelægger sexlivet

m13

Kvinder har ofte et ry for at være dem i forholdet, der har mindst lyst til sex. Men lysten til sex er meget forskellige fra person til person, og derfor kan det sagtens være manden i et forhold der har mindst lyst til sex. Det er naturligt ikke at have lige meget lyst til sex, og det er formentligt noget der eksisterer i næsten alle forhold. Det er ikke alle mennesker der har den samme lyst til sex, og det er helt naturligt.

Det er dog vigtigt at huske på, at der er forskel på om man ikke har en stor sexlyst fordi det ligger en naturligt, eller om der kan være andre årsager til det. Der kan være hormonelle årsager til at man ikke har mistet lysten, og hvis der er tale om dette er det vigtigt at få gjort noget ved det, da forstyrrelser i hormonbalancen har mange flere konsekvenser end bare sexlivet. Hvis man som mand oplever at have mistet lysten til sex fuldstændig, og samtidig oplever en ændring i humøret i forhold til normalt, så er det vigtigt at man holder øje med om det kan skyldes et for lavt testosteron niveau. Der er flere symptomer man kan kigge på, når det handler om et for lavet testosteron niveau, mange af dem har en påvirkning på sexlivet, og det ødelagt sexliv kan være hamløst i en kortere periode, men på sigt kan det have alvorlige konsekvenser for et ellers velfungerende forhold.

Symptomer på for lavt testosteron

Der er flere symptomer på for lavt testosteron, og hvis man som mand mistænker om man kunne lide af det, så er det vigtigt at holde øje med disse symptomer, og reagere på dem ved at tage til læge. Manglende sexlyst er en af de meget velkendte symptomer på for lavt testosteron niveau, dette kan have alvorlige konsekvenser for et forhold, og derudover kan det have alvorlige psykiske bivirkninger hos manden, da det kan give en følelse af at have mistet sin maskulinitet.

Dårlig sædkvalitet kan også være en bivirkning af for lavt testosteron niveau. At have dårlig sædkvalitet er for mange mænd noget af det værst tænkelige. Mange går med et naturligt behov for at forplante sig selv, og om man er mand eller kvinde er det meget psykisk svært at vide, at man er en af dem der har svært ved at lave børn. At kunne lave børn er et helt naturlig behov som næsten alle ønsker, og derfor kan det have alvorlige psykiske konsekvenser.

Impotens er også en kendt bivirkning af for lavt testosteron niveau. Der er mange mænd der har oplevet ikke at kunne få penissen op at stå, og det er sjældent sjovt. Impotens er meget alvorligt for mange mænd, og har en ekstremt stor psykisk påvirkning. Det kan føles som et kæmpe stor nederlag hvis man som mand har problemer med potensen.

Man kan læse meget mere om for lavt testosteron niveau på http://www.kosttilskud.dk/symptomer-paa-lavt-testosteron-niveau/. Her kan man også læse mere om behandlingen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *