Kom i krigerhumør: Køb et hardball-våben hos E-tech

m13

Hos E-tech kan drømmen om et rigtigt våben blive til virkelighed, uden at du behøver tage jagttegn. Her kan du købe Hardball-våben, der hverken er farlige eller svære at bruge.

Kunne du tænke dig at prøve kræfter med at skyde i virkeligheden og ikke kun i diverse computerspil? Hos E-tech kan drømmen blive til virkelighed, for her kan du købe hardball-våben og udstyr. For hvis du også er en af dem, der har siddet klistret til skærmen, når du har spillet Counter Strike og andre skydespil, så har du sikkert også nogle gange ønsket, at spændingen fandt sted i virkeligheden. At det var dig, der stod med en pistol, sådan at det hele føltes lidt mere rigtigt, blot uden at være udsat for fare.

Hardball våben er pistoler, geværer, snipere og lignende, der skyder med små kugler, der ikke er farlige at blive ramt af, men samtidig giver det lidt den samme følelse som at skyde med et rigtigt våben.

E-tech har et stort udvalg af airsoft-våben samt alt det tilbehør og beklædning, man skal bruge, når man spiller. Alle våben er lavet i vellignende udgaver, sådan at det føles så autentisk som muligt, når du løber rundt og leger kriger.

Hos E-tech finder du også forskellige slags plastikkugler af 6 mm til dit våben. Du får gratis fragt, når du køber for over 500 kroner, og din pakke bliver leveret i løbet af 1-2 hverdage. Derudover har E-tech prismatch, hvilket betyder, at hvis du finder en vare til en billigere pris et andet sted, så matcher E-tech prisen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *