Få en god begyndelse på din opstartsvirksomhed

m13

Iværksætteri handler om meget mere end den gode ide. Det handler om planlægning, netværk og indimellem held. Hvis du er godt inde i planlægningsprocessen for din opstartsvirksomhed og undrer dig over, om du har glemt noget vigtigt, kan du med fordel læse videre her. Denne artikel har naturligvis ikke til formål at gennemgå alle nødvendige trin for at få succes som entreprenør, men fremhæver i stedet nogle aspekter, der er lette at overse som iværksætter.

Søg feedback fra andre

Den nemmeste måde at få feedback til sit projekt, som mange vælger først at søge til, er at spørge den nærmeste omgangskreds, heriblandt familie og venner. Dette kan være farligt, fordi personer med en tæt relation til dig ikke nødvendigvis vil dele deres ærlige mening og komme med benhård kritik.

Derfor er det som regel klogere at søge rådgivning fra nogen, som du ved vil sige deres ærlige mening, også hvis de ikke synes om din idé. Du kan fx søge feedback ved at deltage i konferencer og forsamlinger for iværksættere og nye virksomheder. Investorer dukker ofte op til denne slags konferencer på udkig efter interessante startup-virksomheder, og dermed er det en perfekt mulighed for både at networke og få kvalificeret feedback på dine ideer. Samtidig afholdes der ofte foredrag til disse arrangementer, som deler ud af deres viden og kommer med råd til succes i erhvervslivet.

Hav tidligt styr på finansieringen

Selvom finansieringsspørgsmålet er noget, som de fleste iværksættere anerkender vigtigheden af, kan der ofte gå lang tid i virksomhedens idéfase, før emnet overhovedet bliver taget op. Det er dog helt afgørende at undersøge finansieringsmulighederne i det tidlige stadie, da finansieringen er forudsætningen for, om din idé kan realiseres.

At søge om finansiering lader sig naturligvis kun gøre, hvis virksomheden har udarbejdet en dybdegående forretningsplan til lånudbyderen, men selve researchen om finansiering kan spare virksomheden en masse tid. Der findes et væld af lånudbydere, som beskæftiger sig med både privat- og erhvervsmarkedet, hvilket kan gøre researchprocessen overvældende. Heldigvis findes der hjemmesider, som organiserer lånudbydere efter forskellige faktorer. Lån hurtige penge her.

Hav de bedste forudsætninger for effektivt arbejde

Spørgsmålet om effektivitet og motivation på arbejdspladsen er nærmest blevet til sin egen videnskab, men der er trods alt stadig nogle fundamentale ting, du bør gøre for at optimere effektiviteten hos dig selv og andre eventuelle medarbejdere. Egen motivation og effektivitet er trods alt noget, som både påvirker virksomhedens resultater massivt, og som vi selv har kontrol over.

Et ofte overset tiltag er noget så simpelt som internethastigheden på arbejdspladsen. Langsomt internet forsinker og vanskeliggør vigtig korrespondance mellem dig og kunder, leverandører, banker mm., og i disse digitale tider har internettet en massiv magt over vores daglige arbejde.

De gode nyheder er, at internethastigheder stiger med høj hastighed, og der kommer flere billige internetløsninger på markedet. Klik her for en liste med hurtige internetudbydere, hvis du er interesseret i at have en bedre forbindelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *