Hyggelig ferie på Mallorca

m13

Velkommen til Mallorca, et fantastisk og tiltalende feriested. En af de smukkeste og flotteste øer i Middelhavet og en af de største af de Baleariske øer. Mallorca er berømt og kendt som charterturismens højborg, den mest populære af de spanske middelhavsøer. Øen har alt at tilbyde. I årevis har øen tiltrukket millioner af besøgende, der har kunne slå sig løs på et feriested, hvor alle føler sig hjemme.

Øen har konstant noget nyt og spændende at byde på. Mallorca har et super dejligt klima, med en masse solskinstimer og de varme, børnevenlige strande, har gjort at familier, par og venner gang på gang rejser til Mallorca for at nyde en god og hyggelig ferie. Den nydelige sol er dog ikke den eneste grund til at Mallorca er så populært et feriested, men nemlig også det smukke landskab og den fascinerende natur, med bjerge og klipper, og en fantastisk udsigt, samt det turkisblå hav og de mange hyggelige byer. Uanset om du er til stranden, fest, natur eller kultur, så kan du med glæde tage til Mallorca.

Bedste destinationer på Mallorca

På Mallorca finder man nogle af Europas bedste badestrande, der strækker sig over en kyst på 500 km. De mange smukke strande er en af årsagerne til øens store popularitet. som selvfølgelig er med et blåt flag. Den fascinerende natur gør endda at nogle vælger aktiv ferie i bjergene, eller bare en rundvisning i dragegrotterne. Bjergene i Tramuntana, er blandt andet en populær oplevelse. En 15 km bred bjergkæde på den vestlige del af Mallorca og med det højeste punkt på øen, med helt op over 1.400 meter. Den nordvestlige side af bjergene tilbyder en fantastisk udsigt ud over det stejle kyst område med klipper, stenede strande og små bugter.

Andre mennesker tager igen til Mallorca for at leve sig ud i det livlige natteliv, blandt andet populære steder som Magaluf, Playa de Palma og Palma Nova. For mange familier fungerer det også, med de børnevenlige strande og de aktive attraktioner som vandlande og safariparker. De hyggelige og charmerende byer, med lækker mad, god musik og spændende historie og interessant kultur, og med en dejlig udsigt ud over horisonten. Mallorca er kort sagt, noget for enhver smag. Læs mere om Mallorca og øens fantastiske destinationer.

Lækre hoteller på Mallorca


Det er altid rart med et lækkert hotel at bo på, når man vil nyde sin hyggelige ferie, især på så smuk en ø som Mallorca. Der er selvfølgelig forskellige ønsker, og derfor har øen et bredt udvalg. Se på hoteller på Mallorca, som tilbyder alt fra små kærlige hoteller til vilde og luksuriøse hoteller, som du helt klart vil falde for, med hjertet åbent. Foretrækker du at bo så tæt på stranden som muligt, så du kan sole dig dagen lang, et familievenligt hotel med børneaktiviteter, et billigt hotel, så du kan udforske de mange destinationer, eller foretrækker du en kæmpe pool med en livlig bar og høj musik, så er Mallorca stedet for dig. Kysten er spækket med store hoteller og faciliteter til turister, men Mallorca er heldigvis stor nok til, at du stadig kan finde ro og fred og i de hyggelige landsbyer i bjergene

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *