Hvordan vælger man den rigtige slags mad til kæledyrene?

m13

At vælge den rigtige type foder til sit kæledyr kan være lidt af en overvejelse. Måske er du ved at anskaffe dig en ny hundehvalp eller kattekilling, eller har du måske været dyreejer i lang tid, og ønsker at udskifte dit kæledyrs mad med noget nyt og bedre? Der kan være mange gode grunde til at finde ny mad til sin dyreven, og der er mange ting du kan tage i betragtning, for at komme frem til det bedste valg.

Find mad i høj kvalitet til gode priser

Når man er dyreejer, så ønsker man selvfølgelig alt det bedste til sit kæledyr. Det er en god ide at finde kvalitetsmad til sit dyr, fordi man på denne måde kan give hunden eller katten en forbedret livskvalitet. Du kender sikkert fra dig selv, at du føler dig bedst tilpas, når du får gode og nærende måltider.

Vi mennesker spiser ofte en meget varierende kost, hvorimod langt de fleste hunde og katte får den samme slags mad hver dag. Det kan dog være en god ide at skifte dyrets mad ud en gang imellem, så kosten bliver bare en smule mere alsidig og varieret. Hvis du finder en god slags hunde-eller kattemad til en god pris, så bliver det nemt at give kæledyret den rigtige kost hver dag.

Find rundt i ’junglen’ af dyrefoder

Det kan være lidt af en jungle, at skulle finde rundt mellem de forskellige fodertyper. Man kan selvfølgelig finde hundemad hos den lokale dagligvarebutik, men dette er dog ikke altid det bedste valg. Ofte er de billige fodertyper fyldt med såkaldte fyldeprodukter, og dette kan være forskellige slags kornsorter.

Der er intet i vejen med at hunden får nogle typer kornsorter i kosten en gang imellem, men de er ikke altid særligt nærende eller sunde i store mængder. Prøv en god fodertype som Opti Life hundefoder, som giver din hund præcis de næringsstoffer, der er brug for.

hundefoder

Spørg eventuelt dyrlægen

Det er selvfølgelig en god ide at spørge dyrlægen, hvis man ikke føler sig helt tryk ved at skifte foder. Dyrlægen har styr på hundens, kattens, og mange andre dyrs daglige kalorieindtag, samt hvilke næringsstoffer dyrene har brug for. Få en anbefaling på foder af dyrlægen, og se om du eventuelt kan finde den samme slags hunde-eller kattemad til en billigere pris, måske på nettet. Mange dyrlæger sælger foder, men ikke altid til de mest fordelagtige priser. Find for eksempel Opti Life på nettet eller i en god butik nær dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *