Hvad er en kosmetisk speciallægeklinik?

m13

Leder du efter et sted, hvor du kan få tilbudt f.eks. kosmetiske injektions- og laserbehandlinger? Eller måske en klinik, som tilbyder plastikkirurgi? Så skal du lede efter en kosmetisk speciallæseklinik. Her kan du finde behandlinger som ansigts-, bryst- og krops kirurgi. Du kan også finde rynkebehandling, volumen og skulpturering eller permanent hårfjerning. Kosmetiske speciallægeklinikker tilbyder også fedtreduktion uden kirurgi, opstramning og hudforyngelse, kar- eller pigmentfjernelse. Herunder kan du læse mere om nogle af de kosmetiske behandlinger, som du kan få foretaget hos en kosmetisk speciallægeklinik.

Permanent hårfjerning

Er du en af dem, som lider af indgroede hår, røde knopper i bikinilinjen eller blødende ankler? Er du træt af at barbere dig hver dag? Af rifterne fra skraberen og hudirritationerne? Vil du gerne slippe for at bruge tid på at vokse ben?

Uønsket hårvækst kræver ofte meget tid og kan være en anledning til frustration. Hos en kosmetisk speciallægeklinik kan du undersøge muligheden for behandling med laser. Her fjernes hårene permanent ved hjælp af laserteknologi. IPL (Intens Pulserende Lys) har en permanent virkning, da lys og varme ødelægger dine hårsække.

Permanent hårfjerning med laserbehandling er ofte en løsning på overlæbe, hage og bikinilinje. Det er også en løsning på ben, armhuler eller ryg.

Rynkebehandling

Ofte er Botox eller Vistabel behandlinger en populær løsning til dig, som gerne vil slippe af med rynkerne. Her kan man med et lille indgreb opnå smukke og naturlige resultater, som gør, at du ser mere frisk ud. En sådan behandling varer ikke mere end 30 min, og den kræver ingen bedøvelse.

Rynker kommer hos de fleste. Ofte er grunden til, at man får fjernet rynker ikke, at man er aldersforskrækket og vil ligne en, der er 20 år yngre. Mange vil faktisk bare gerne have at udseendes spiller overens med deres indre følelser.

Hvad er den gode kosmetiske behandling?

Skal du have foretaget en mindre kosmetisk behandling? Husk på, at den gode behandling ofte er den behandling, hvor dine nærmeste kan se, der er sket en forandring med dig – men ikke nødvendigvis kan sætte ord på hvad. Måske synes dine venner, du ser mere frisk ud, dine børn synes eller også synes dine børn, du ser mindre sur ud. Kosmetiske behandlinger er til for naturlig skønhed, hvor du stadig ligner dig selv – bare i en nyere og friskere udgave.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *