Hold dit skæg sundt ved at trimme det

m13

Det er helt normalt for mænd at have skæg og der er mange, der bærer det rigtig godt. Har du selv skæg og du gerne vil passe godt på det, så sørg for at trimme det nogle gange om ugen. Du behøver ikke at barberer en masse af, men hvis du blot trimmer en lille smule, så ser det altid sundt ud. Det bliver en del pænere af dette.
Vil du gerne have pænere skæg, så bør du købe en barbermaskine. Du kan sagtens købe skrabere, men det er mest til at barbere det hele af, så du blot har stubbe. Dette kan du også sagtens gøre, men vil du gerne beholde dit store skæg, så køb en barbermaskine med flere funktioner. På denne måde kan du trimme dit skæg og holde det langt og flot. Vil du gerne lære flere gode tips som mand, så besøg denne hjemmeside.

Skjul de grå hår i skægget

Går du meget op i dit skæg, så bruger du nok også en del tid på det. Her kan du bruge en trimmer til at passe godt på det, men du kan nu også få skægfarve. Dette gør, at du kan give det en ny farve og det kan i nogle situationer være rigtig smart.
Synes du, at du er ved at blive lidt gråhåret og er det noget, som du kan se på dit skæg, så hjælper skægfarve på dette. Det er rigtig nemt og det tager ikke ret lang tid. Dit skæg bliver ensfarvet og du skal ikke tænke på det små grå hår, som før tittede frem.
Sørger du for at passe på dit skæg, så får du også et bedre resultat med skægfarve. Det kommer til at holde i længere tid og det er rigtig godt, da det jo koster nogle penge. Det er dog det hele værd, hvis du gerne vil skjule de grå hår.

Det er vigtigt at pleje sit skæg

Du behøver dog ikke kun at farve dit skæg for at skjule de grå hår. Ønsker du en anden skægfarve, så kan du bruge dette middel. Det er helt op til dig, hvordan du gerne vil have, at dit skæg ser ud. Er du skaldet og du ønsker lidt mere farve, så kan du skifte farve på dit skæg og få et anderledes look i noget tid.
Efter du har brugt dette i dit skæg, så er dit skæg rigtig blødt og dejligt at røre ved. Du kommer helt bestemt ikke til at fortryde at bruge det. Du skuler de grå hår og det plejer dit skæg på samme tid.

Hold skægget nede

Det er altid vigtigt at holde sit skæg ved lige og det er ikke ret svært. Vil du gerne have stubbe, så skal du sørge for at barbere dig flere gange om ugen. Dog tager det kun et par minutter hver gang, hvis du gør det så ofte. Det tager ingen tid om morgenen og du skal derfor ikke til at stå tidligere op, fordi du skal passe dit skæg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *