Gør dig klar til festen

m13

Når sommeren er på vej, bliver det også tid til sommerfest, diverse andre fester og festivaller. Det hele skal fejres, og man skal være totalt klar til at tage sit ypperste jeg med ud på dansegulvet. Det kan være man skal score, eller man skal ud og få nye venner. Du skal måske til fest med gutterne og virkeligt ud og spille smart i byen. Det kan være du skal til 20-års fødselsdag, og skal være fin i tøjet. Folk går generelt op i deres udseende, og det er ikke uden grund. Man føler sig selvsikker, når man føler man ser godt ud. Man føler, at man kan erobre hele verden, og man føler sig meget mere positiv.

Duft som en drøm

Før du kan være klar til at komme afsted til festen, skal du have styr på din duft. Du kender det godt, det med at lugte dårligt. Altså, du lugter selvfølgelig ikke selv skidt, men vi kender alle ham, der burde tage og prøve noget parfume for en gangs skyld. En god deodorant kan gøre underværker. Især de helt naturlige fra Matas, der bare sørger for, at du ikke lugter af sved, er gode. De virker nemlig. De lidt mere kommercielle deodoranter med parfume, som så mange kender, kan ofte ikke opfylde sit formål i samme omfang som de naturlige deodoranter. Fordelen er her, at du kommer til at dufte ekstra godt på grund af parfumen i deodoranten. Her kommer du til at stå over for et valg; nemlig om du vil have en roll-on deodorant, eller om du vil have en spray. Dette til dig er helt op selv, og i dag er begge modeller meget populære. Nogle forslag til parfumer kunne fx være en Donna Karen parfume fra New York, som findes både til herrer og damer. Derudover kan man også med fordel kigge forbi Designhuset Escada og tjekke deres parfumer ud – disse findes dog kun til kvinderne, men de dufter utroligt godt.

Styr på håret

Inden man skal til fest, skal hele udseenet gåes igennem. Vi må til ingen tid glemme håret. Håret er en stor del af ens udseende, og frisuren skal gerne passe til dig. Hvis man er en pige, er det vigtigt at finde den rigtige opsætning af håret, alt efter hvordan ens tøj er på selve festaftenen. Skal man have en flot kjole på, kan man gå efter det simple hår, der fremhæver kjolen og halsen, og man kan derved kombinere det med en smuk halskæde. Hvis man hellere vil have det opsatte hår, kan man med fordel også gøre dette. Hvis man gerne vil være lidt mere casual med sin tøjstil, er det også fint at køre det løse hår. For drengene gælder ikke helt de samme regler, da de ikke helt har de samme muligheder. For drengene vil det bedste råd være at sørge for at blive klippet rimeligt ofte, især hvis man har en sund hårvækst, så man, i stedet for at se sjusket ud, ser flot og veltrimmet ud.

Disse er bare få af de råd, der findes angående at gøre sig selv fuldstænding klar til fest. Du vil helt sikkert støde på flere, men tag endelig disse til dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *