Overvejer du at købe et plankebord?

m13

Hvis du lige nu er i gang med, eller måske overvejer, lidt ommøblering eller måske skal til at indrette bolig, så er et plankebord måske noget for dig. Et flot plankebord fås i mange forskellige designs, og kan passe ind i både stue, kontor, spisestue og mange andre af husets rum. Der er altså mange muligheder med et plankebord, og der er ingen grund til at tvivle, hvis du er typen, der ofte får nye ideer til din indretning. Et plankebord er forholdsvis enkelt i sin fremtoning, og det er nemt at rykke rundt på puder, lamper, gardiner og andet omkring bordet. Selvom et plankebord godt kan koste lidt, så vil et godt plankebord holde i årevis. 

Kontor i moderne look

Forskellige typer af plankeborde

Måske har du hidtil troet, at et plankebord bliver lidt for kedeligt, eller måske slet ikke passer ind i din indretning. Sådan behøver det nu slet ikke være, for der er rigtig mange muligheder for at finde lige præcis det plankebord, der passer til dine behov. Et plankebord er fremstillet af gamle stammer fra f.eks. eg, ask, valnød eller ahorn. Det betyder, at selvom grundmaterialet selvfølgelig er det samme, så fås plankeborde i utallige versioner. Intet træ er helt ens, og selvom man får et plankebord fra den samme træsort, vil det altså alligevel være et plankebord, med unikt udseende man får. Om man er det til det lyse eller mørke er jo en smagssag, men der er altså så mange muligheder, når du leder efter plankebord, at der også vil være et, som passer lige til dine behov. Måske leder du efter et lyst lille bord til soveværelset, eller måske et stort mørkt bord med plads til mange spisende gæster. Selvfølgelig har benene på bordet også noget at sige, når det kommer til det endelige look, så et plankebord er altså ikke bare et plankebord. 

Mand arbejder ved kontorbord

Bliv klogere på dit næste plankebord

Hvis du er blevet lun på tanken om et af de smukke plankeborde, så kan det måske virke lidt uoverskueligt, hvor man skal købe sit plankebord henne. Der er stadig nogle mennesker, som ikke er så vilde med at handle møbler på nettet, men det behøves nu slet ikke være et problem. Hos https://plankebord.dk/ finder du nemt alt den information, du skal bruge. Du finder bl.a. nogle af landets bedste forhandlere, en masse information om plankeborde, og ikke mindst gode råd til hvordan du behandler dit plankebord. Et plankebord kan nemlig holde sig i årtier, men det kræver naturligvis noget vedligeholdelse. Du kan også læse om hvad et plankebord typisk koster, og det betyder selvfølgelig noget for de fleste. Plankeborde fås nemlig i mange prisklasser, men kan generelt siges at ligge i den lidt dyrere ende. Her skal man altså bare netop huske, at man så får et solidt bord, der kan passe ind i din indretning i adskillige årtier. Hvis du går op i bæredygtighed, er der heller ingen grund til at afvise ideen om et plankebord, og du finder således også information om muligheden for at få et plankebord af genbrugstræ. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *