Gør verden til et bedre sted sammen med andre

m13

At verden ikke har det for godt er noget, som vi alle sammen er klar over efterhånden. Forskere har i mange årtier snakket om, at det er ved at gå helt galt. De fortæller, at der er store problemer i verden og, at vi er nødt til at gøre noget ved det nu. Af den grund er det vigtigt, at man hører på disse forskere. Det er der heldigvis også mange der er begyndt at gøre. Mange vil mene, at de er klimatosser, men beviserne taler tydeligere end aldrig før. Der er store forskelle i klimaet allerede og vi er nødt til at gøre noget ved det hurtigt. For det bliver kun værre eksponentielt og derfor er det meget vigtigt, at vi alle gør hvad vi kan for at gøre verden til et bedre sted. Det kan man gøre på mange forskellige måder. Især er det de små ting der gør noget. For hvis man selv er et godt eksempel kan man inspirere andre til at være det samme gode eksempel.

glæde

Brug din fritid på noget frivilligt arbejde

Hvis du har en travl kalender kan det være svært at finde tid til at lave noget frivilligt arbejde. Hvis du derimod har et arbejde, som ikke kræver så meget af din tid kan du gøre noget. Du kan pludseligt sørge for, at du rent faktisk gør noget godt for verden. Hvis du har luft i kalenderen kan du få et frivilligt arbejde. Her kan du for eksempel tage ud på skoler og forklare hvordan folk kan blive bedre til at genbruge. Det kan være, at du kan lære dem hvordan de kan genbruge deres ting bedre.

Hvis du ikke har så god en økonomi kan du overveje at låne penge. Lån penge og brug tiden på frivilligt arbejde. Så kan du nemlig lægge al din energi i dette. Det er smartere for dig da det kan være med til at gøre, at du pludseligt får et arbejde der giver mange penge. Og i det frivillige arbejde du laver kan du måske endda finde en stor glæde. Det kan være dejligt at gøre noget godt for andre. Det vil sige, at det kan være med til at give en stor tilfredsstillelse.

sammenhold

Vær den forskel du vil se i andre

Det kan være svært at skulle gå rundt og prædike for folk og sige hvad de skal gøre. Det kan være en stor mundfuld og for det meste taler man for døve øre. Hvis man siger, at folk skal lade være med at spise kød kan det være, at de i protest tager en endnu større bøf op på tallerkenen. Derimod kan det have en større påvirkning hvis du blot selv undlader at spise kød.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *