Find en firmagave til dine medarbejdere

m13

Der kan være flere grunde til, at du giver dine medarbejdere en firmagave. Det kan være i forbindelse med en særlig begivenhed, for eksempel et jubilæum, jul eller andre tidspunkter, hvor der er noget at fejre. Det er dog ikke altid nemt at finde den rigtige gave. Mennesker er forskellige, og derfor vil der også være forskel på, hvad dine medarbejdere kan bruge. Det kan virke umuligt at ramme rigtigt, da der altid vil være nogle, som ikke lige drikker vin, spiser chokolade med marcipan eller noget tredje.

Heldigvis findes der en løsning, hvor du kan glæde alle dine medarbejdere. Du kan nemlig give dem et gavekort til forskellige butikskæder, webshops og oplevelser, og så kan medarbejderne selv vælge, hvad du vil bruge gavekortet på. På den måde er du sikker på at ramme mere bredt, og der vil helt sikkert være flere folk, som får glæde af deres gave. For selvom det er tanken, der tæller, så føles det bare bedst, når folk bliver oprigtigt glade for deres gave.

Sig tak til dine medarbejdere med en firmagave

En firmagave er en måde at takke dine medarbejdere for en god indsats. Det viser, at du sætter pris på dem og er villig til at bruge penge på dem. De investerer meget af deres tid i virksomheden, og derfor vil de fleste have det godt med at blive anerkendt for deres indsats.

Med et gavekort som firmagave, kan du vælge at gavekortet skal være rettet mod en specifik butikskæde, men du har også mulighed for at købe et gavekort, som er åbent, så medarbejderen selv kan gå ind og tjekke udvalget af butikker og webshops og vælge, hvad gavekortet skal bruges til. Hvis du mangler inspiration til den rette gave, så er dette en rigtig god løsning. Se alle firmagaver her.

Det kan især være en god løsning i større virksomhed, hvor der typisk vil være mange forskellige typer mennesker. Men gavekortet kan også sagtens bruges på mindre arbejdspladser. Du bestemmer selv, hvor mange gavekortet skal gives til.

Vær opmærksom på reglerne

Som med så mange andre ting, er der selvfølgelig nogle regler angående firmagaver, som det kan være en god idé at være opmærksom på. Det er især i forhold til fradrag og beskatning, at du og dine medarbejdere kan komme i tvivl. Firmagaver er en helt normal ting i mange virksomheder, og derfor findes der selvfølgelig også vejledning for både dig som virksomhedsejer og dine medarbejdere. Det er noget rod ikke at have styr på det skattemæssige, så derfor er det altid en god idé at tjekke op på disse ting, hvis du er i tvivl.

Firmagaven skulle gerne være en positiv ting for alle parter, og derfor vil det være ærgerligt, hvis det skal ødelægges, fordi der ikke helt var styr på reglerne omkring firmagaver. Tjek derfor reglerne og gå derefter i gang med at undersøge muligheder for at give et gavekort som firmagave. Det vil være et sikkert hit blandt medarbejderne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *