En sjov gave til en sjov fætter

m13

Skal man til en eller anden kammerats fest eller skal man bare overraske sin kæreste med en eller anden sjov gave så kan man godt virke helt fortabt med hensyn til hvad man skal give. Heldigvis bugner internettet med sjove gaveidéer der kan gives i de fleste anledninger.

Det kan også være at man bare gerne vil købe nogle sjove gaver til sig selv. Lige meget hvad anledningen er så er der nok at vælge i mellem, bare man ved hvor man skal lede.

De kinky gaver

Skal man til fest hos kammeraten kan man overraske ham med et oppusteligt får eller en oppustelig Lolita dukke. Det vil helt sikkert bringe et smil frem hos ham og de andre gæster, hvis altså de har bare en lille smule form for humor. Mange af idéerne kan måske godt være lidt over grænsen for nogen men det er også det er ofte er det sjove ved gaverne.

Kan man sætte ordentligt gang i en fest med en gave der er lidt over stregen så er det bare en ekstra bonus. Vil man gerne købe en eller anden lidt mindre kinky gave men stadig en sjov gave kan man også vælge at købe en party drikkehjelm. Den skal uden tvivl nok sætte gang i en hver fest.

Man kan også købe en ispose så man har noget at køle hovedet ned med efter den måske lidt for våde fest. Så har man både en gave til selve festen og en gave til når den engang er slut.

Overrask din kæreste

Leder man efter en gave til hende 2016 og man gerne vil forsøge at gøre det hele lidt mere sjovt og afslappet så kan man prøve at købe et par bløde plyshåndjern og se hvordan hun reagerer på det. Man kan også prøve at købe en spiselig bh til hende. Man kan også give hende et sjovt outfit hun kan tage på.

For eksempel et skolepige kostume eller et sygeplejerske kostume. Det er naturligvis kun gaver der gives i sjov og ikke en fødselsdagsgave eller lignende. Så kan man godt forvente at kæresten bliver en anelse skuffet hvilket der jo ikke er nogen der ønsker. Er ens kæreste ikke typen der bryder sig om sådanne gaver skal man selvfølgelig holde sig fra det og give nogle lidt mere neutrale gaver der samtidig kan få hende til at grine.

Det kan for eksempel være en gulerodsspidser så hun kan spidse sine gulerødder til madpakken. Det er sjove idéer som er lidt mere uskyldige og som ikke burde kunne støde nogen.

Der findes altså nogle super fede gaveidéer til en hver anledning hvis man bare ved hvor man skal lede henne. Ofte er det ikke nogen særlig dyre gaver så man skal ikke være nervøs for at ens pengepung bliver tømt. Her er det nemlig heller ikke prisen det kommer an på men nærmere tanken bag den og det sjov man kan have med den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *