Disse møbler bør du have i din stue

m13

Stuen er et sjovt rum i huset. Det er her, hvor familien opholder sig sammen: det er her, vi spiser, ser tv, læser, leger, laver lektier, arbejder og så videre.
Når alle disse forskellige aktiviteter foregår på samme tid i det samme rum, skal stuen – eller køkkenalrummet – altså kunne rumme mange forskellige funktioner. Det skal både være kontor, børneværelse, spisestue, træningsrum og så videre.
Derfor er det også vigtigt at indrette stuen på en måde, så der er plads til det hele. Det gælder altså om at vælge de rigtige møbler og indretningsløsninger.
Læs med videre her, og få tre forskellige bud på hvilke møbler du bør have i din stue.

Den alsidige sofa

Når du hører ordet stue, hvad er så det første du tænker på? Sofa, måske? Sofaen er ofte det første ord folk forbinder med stuen. Stuen er et lounge-rum, hvor den ofte står på ren afslapning og tv-kiggeri. Der er intet møbel der passer bedre ind her end sofaen.
Heldigvis findes der rigtig mange forskellige typer sofaer, så selvom du vælger at have så et så banalt – men utroligt brugbart – møbel i dit hjem, behøves det heldigvis ikke at ligne de løsninger, som andre har lavet i deres hjem.
Du kan både vælge at købe en færdigbygget sofa, som blot skal samles – eller du kan give dig i kast med selv at bygge en.
Uanset hvilken løsning du vælger, er det en god idé først at undersøge, hvordan du vælger den rigtige sofa til dit hjem. Det kan du gøre på internettet, hvor du kan finde mange købsguides, for eksempel på denne hjemmeside.

Vitrineskabet til hjørnet af stuen

Vitrineskabet er virkelig en moderne klassiker, som har eksisteret i rigtig mange år i de danske hjem. Du kan måske genkende billedet af skabet fra dine bedsteforældres hjem. Selvom du måske ikke er til det gammeldags vitrineskab, findes der heldigvis mange moderne versioner af denne klassiker.
Grunden til at et vitrineskab er et must i den moderne stue er, at det er en god måde at opbevare og udstille sine fine genstande, så de er til pynt samtidig med at de bliver passet på.
Vil du have et vitrineskab i din indretning, kan du læse en guide til at vælge det helt rette skab her.

Rullebordet

Et rullebord er et genialt møbel, som heldigvis er kommet frem i tiden igen. Dette gennemtænkte møbel kan bruges på rigtig mange forskellige måder. Du kan bruge det som sofabord, barbord, som sengebord og sågar som et lille spisebord til de aftener, hvor du spiser aftensmad i sofaen.
Dette bord er et must, fordi det netop kan bruges på alle disse forskellige måder – og du kan helt sikkert finde på flere, når først du har bordet hjemme i din stue.
Et andet genialt træk ved dette bord er, at det grundet hjulene nemt kan flyttes rundt på, så det kan udfylde mange forskellige funktioner i løbet af en dag. Derudover er det nemt at flytte til siden, hvis gulvet skal omdannes til for eksempel træningsrum eller legeplads.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *