Man bliver aldrig for gammel til at lege

m13

Når man er barn leger man. Der er selvfølgelig undtagelser, men som udgangspunkt er man vild med at lege når man er barn. Faktisk er det at lege det eneste man laver. Ens hverdag består i forskellige lege, som man enten skaber selv eller sammen med andre. Det kan være mange forskellige typer af lege, og der er noget for enhver smag. Der er de vilde lege, som ofte handler om krig og fysisk udfoldelse. Der er også de lege, som fokuserer mere på det mentale og historien, som ofte er mere stillesiddende og afslappet. Uanset hvad kan de fleste børn dog nævne en eller anden form for leg, som de kan lide at lege. 

legomennesker

Også voksne kan lege

Når man bliver ældre er der mange der helt stopper med at lege. Man går fra at lege dagligt til pludseligt slet ikke at lege. Det er en ærgerlig tendens da det ikke behøver at være sådan. Mange voksne vil faktisk få rigtig meget ud af det hvis blot de sørgede for at lege mere. Af og til kan voksne godt tro, at de er vokset fra at lege. De får måske børn, som leger i sandkassen. Det er en leg, som er yderst uinteressant for voksne. Derfor kan det være, at man med det samme tror, at man ikke gider at lege mere. 

Det er dog en skam for det er klart, at der er visse lege, som man slet og ret vokser fra. Og her er der ingen tvivl om, at det at lege i sandkasse er en af dem. Det er nemlig højst uinteressant og der er ikke noget sjovt ved det. Der er dog visse kreative eller fysiske lege, som man stadig kan lide. 

Bamse i kuffert

Find frem til dit indre legebarn

Du kan med fordel finde frem til dit indre legebarn ved at bruge nogle penge på noget legetøj. Lån penge til legetøj og køb for eksempel en spillekonsol. Det er en sjov måde at underholde sig selv på. 

Der er også mange andre typer af ‘voksen legetøj’ du kan købe og nyde. Det koster af og til flere penge end man lige har. Klik her og find ud af hvordan du får råd til det legetøj du ønsker dig. Når du alligevel er ude og købe noget legetøj til dine børn eller til andres børn kan du med fordel købe noget sjovt legetøj til dig selv og nyde hvordan man aldrig bliver for gammel til at lege.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *