Det skal du få gjort, når du flytter i et hus

m13

Når man flytter ind i et hus, så er der mange ting, der skal ordnes. Hvis det er et ældre hus, som man flytter ind i, så er der flere ting, som man kan gøre for, at huset kan føles som nyt. Det kan være rart med en liste, så man kan sætte rettetegn ud for hvert punkt, når det er nået.

Mal vægge og eventuelt døre

Når man flytter ind i et nyt sted, så skal der som regel males. Når man har boet et sted i lang tid, så kan man ikke undgå, at det sætter aftryk på hjemmet. Fx kan man måske se, hvor der har hængt billeder. Når man vælger at male, så giver det et helt andet udtryk, og det føles nyt igen. Man kan også vælge at male dørene eller dørkarmene, så de får samme farve som væggene.

Brug indbygningsspots

I et hus lader den gamle ejer nogle gange lamper siddende. Men selvom den gamle ejer lader dem sidde, så kan man godt selv købe nye lamper til huset. Når man skal have lamper, så kan man vælge at bruge indbygningsspots. Det er lamper, der er sat ind i loftet. De fylder derfor ikke. Det giver hjemmet et moderne look. Det er populært at bruge indbygningsspots i gangen, på badeværelset og i køkkenet, men de kan bruges i alle rum. I køkkenet er der mange, der har indbygningsspot under skabene, så man kan se, hvad man står og laver, når det er aften. I dag kan man få indbygningsspots som LED. De gør, at de udsender mindre varme. Derfor må man gerne selv sætte indbygningsspots op, da der er færre krav for installation, da der er mindre fare for brand. De gamle blev hurtig varme og udsendte en varme. Det gør LED spot ikke nær så meget.

Nye gulve

Når man flytter ind i et ældre hus, så kan man risikere, at der er gulvtæppe på gulvene. Når man bruger et gulvtæppe, så kan møblerne sætte mærker i gulvtæppet. Det kan ses, når den gamle ejer flytter ud. Derfor vælger mange at få nyt gulv. Nyt gulv giver også huset en ny form for energi, og et ældre hus kan igen føles som et nyt hus.

Nye gardiner

For at give huset nyt liv, så kan man vælge at investere i nye gardiner. Nye gardiner kan gøre meget for et hus. Nogle gange lader den gamle ejer gardinerne sidde. Men det kan være gardiner, der har været oppe i mange år. Derfor kan nye gardiner give nyt liv til huset. Hvis man gerne vil have, at huset skal føles mere som sit eget, så kan man vælge nogle gardiner, som man selv godt kan lide.

Gør hjemmet personligt

Når man gør alle disse ting ved et hus, så kan man få hjemmet til at føles mere som sit eget hjem. Man er selv med til at bestemme farven på væggen, hvad gulvtæppe, der skal være, hvilke lamper, der er og hvilke gardiner, der er.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *