Det bedste sted at købe sine retro lamper

m13

Retrolamper.dk er et genialt sted at købe retro lamper. De har et enormt stort udvalg og god kundeservice og vejledning, hvis man har brug for hjælp til at beslutte sig.

Definitionen på en retro lampe

For det første giver hjemmesiden en god forklaring på, hvad en retro lampe egentlig er. Man kan som køber ofte blive forvirret om hvorvidt alle retro lamper har mange årtier på bagen, men det er faktisk ikke alle retro lamper, der er meget gamle. Nogle retro lamper er produceret i dag, men man får dem bare til at ligne gamle lamper med patina og den rette mængde brugsslid.
Det er dog ikke alle retro lamper, der bliver produceret fra ny. Nogle af lamperne på hjemmesiden kan være helt oppe til fyrre år gamle. Denne alder på en lampe vidner om meget god kvalitet og god vedligeholdelse.

Prisen på retro lamper

Der er meget stor forskel på prisen på retro lamper. Mest af alt er det lampens baggrund, der afgør prisen.
De dyreste lamper er den slags retro lamper, der er helt unikke. Det betyder, at de er lavet med dele fra forskellige gamle lamper, således at hver enkelt lampe får et helt særpræget udtryk. Fordi lamperne er lavet med dele fra alle mulige forskellige lamper, tager de ret lang tid at producere, og dette er med til at hæve prisen for dem. Grunden til at det tager så lang tid er, at der er mange trin i at lave en unik retro lampe. For det første skal man finde delene i forskellige lamper. Hvis nogle af delene har lidt rust på, skal man forsøge at fjerne det før alt andet. Derefter skal delene shines op, der kan nemlig samle sig meget snavs og skidt i lamper. Når delene så endelig skal sættes sammen, så det kan blive til en ny lampe, skal man virkelig vide, hvad man gør. Det kræver meget viden indenfor feltet, og derudover er det vigtigt, at man er god med hænderne, og at ens fingre kan arbejde i det helt små. Når lampen så er færdig, har man en unik retro lampe i virkelig god kvalitet, hvor hver enkelt del af lampen er blevet nøje udvalgt og sat sammen af en kyndig producent.

Retro og kunst

Derfor anses det, som hjemmesiden beskriver, som et stykke kunst. Retro lampe-entusiaster køber lamper, ligesom andre køber malerier. Som en tilføjelse til rummet, der skal lyse det op og højne æstetikken.
Hvis man gerne vil have en retro lampe, men ikke helt har råd til en af de unikke, dyre lamper, kan man altid gå på loppemarked.
På loppemarkeder kan man altid finde nogle gamle lamper. Det er ikke sikkert, at de objektivt set vil klassificere sig som værende retro lamper, men så længe man synes, lampen er flot, skal man bare slå til. Her er man dog ikke sikret en lige så god kvalitet som ved de håndlavede, unikke retro lamper.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *