Sådan vælger du de rette accessoires

m13

Ser du dig i spejlet om morgenen og tænker, at dit outfit bare ikke er helt rigtigt? Tit tænker vi, at der er noget galt med vores tøj, men det er ikke sikkert, det er det, der er problemet. Nogle gange kan det være fordi, at der mangler accessoires! Accessoires er nemlig med til at give et outfit personlighed!

Fin ring

Elegante smykker

Smykker er ofte ekstremt elegante. Dog findes de i så mange forskellige designs, at du nemt kan finde noget, der passer lige præcis til din smag, uanset hvad den er. Der er små, simple smykker af sølv, der findes store, iøjnefaldende smykker af guld, og der findes selvfølgelig også andre farver og typer. Smykker giver bare et outfit noget ekstra; en lille sølvhalskæde over en sort rullekrave eller store guldringe på fingrene kan gøre en verden til forskel.

Fine tasker og punge

Noget andet, der kan gøre en stor forskel for dit outfit, er tasker og punge. Det er lige meget, om du har en stor taske over skulderen eller en lille pung i hånden; begge dele har en betydelig effekt. Det er blevet meget moderne med tasker og punge, der står i kontrast med ens tøj. Så hvis du for eksempel har et helt sort outfit på, skal du måske tage en taske med, som er lys eller har en stærk farve. På den måde skaber du en sprød og lækker kontrast. Måske er en Mulberry pung den rette for dig? Punge er mindre en tasker, men udgør alligevel en fed detalje.

Brun taske

Briller og bælter

Briller og bælter skal ikke overses. Begge dele er ting, der bestemt har en praktisk funktion, men også påvirker vores outfits endelige udtryk. Har du ikke brug for briller eller bælter, kan du jo godt gå med det alligevel. Bæltet behøver jo ikke at sidde stramt, og der behøver ikke at væres styrke i brillernes glas. Det er værd at overveje, fordi begge dele kan være med til at samle dit look og give det den kant, det har brug for, for at være perfekt.

Dit look

Ved du, hvad dit look mangler? Eksperimenter med accessoires og se, om det ikke er det, der kan færdiggøre dit look. Der findes et hav af designs inden for smykker, tasker, punge, briller og bælter, så det gælder bare om at gå amok og fylde garderobeskabet med fine ting, som du vil kunne bruge igen og igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *