Bliv klogere på lån

m13

Nogen gange kommer man til et punkt, hvor man er nødt til låne. Det kan være man skal til at købe hus, vaskemaskinen er gået i stykker eller man skal betale for sin nye bil. Der er mange forskellige lån man kan tage, men hvad for et lån passer så bedst til dig?

Det kan du finde ud af i denne artikel herunder.

Find det lån der passer til dig

Når du skal til at låne penge kan det være en god ide at undersøge først, hvor meget du har brug for at låne og hvor lang løbetiden skal være. Så du ikke kommer til at låne mere, end du har brug for og så det ikke bliver uoverskueligt.

kontrakt

Du kan ved hjælp af en låneberegner finde ud af, hvilke udbydere der kan tilbyde dig det bedste lån. Det billigste lån vil komme øverst og det dyreste vil lægge i bunden. På den måde kan du selv kigge udbyderne igennem og vælge det lån, der passer bedst til dig. Bemærk at, hvis man vælger det laveste lån og løbetid så er det ikke alle udbydere der kommer frem, fordi de ikke udbyder lån der er så lave.

Hvilke lån findes der?

Der er mange forskellige lån man kan tage. Du kan tage et banklån, hvis du skal betale for et nyt hus f.eks. Man kan tage båd eller bil lån, hvis man skal afdrage på disse to ting. Disse lån høre under kategorien Forbrugslån.

Når vi snakker om lån, så er det tit forbrugslån og kviklån vi tænker på.

Et forbrugslån er til når, man skal låne hen over længere tid. Som til et hus f.eks da dette bliver billigere i længden for dig. Det kan anbefales, hvis du tager et forbrugslån at du kigger efter månedlige afdrag eller ÅOP så du kan sammenligne priserne, hvis løbetiden cirka er 10 år.

Så er der kviklån. Kviklån er til, hvis du skal bruge penge i en fart. Her skal man så være opmærksom med kviklån, fordi det kan hurtigt blive et dyrt lån. Derfor er det en god ide at bruge denne forbrugslånsberegner og så vælge det billigste lån, som udbydes.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *