Bliv klogere på virksomheder med Crawlr

m13

Ønsker du at blive klogere på hvad der sker i verden med virksomheder og generelt inden for business så kan det være, at du skal sørge for, at du af og til, og måske endda dagligt lige går ind og ser hvad der sker på Crawlr for her kan du se de nyeste domæner.

Med Crawlr kan du se det nye

Der er ingen grund til altid at holde sig opdateret, hvilket du kan gøre på mange måder. Mange vælger at læse avisen og mange går især op i at læse den sektion, som har med virksomheder at gøre fordi, at dette er en måde, hvorpå man kan finde ud af hvad der sker i verden. Men noget af det samme kan man gøre med Crawlr, som i den grad fungerer er at kigge på forsiden af denne hjemmeside. Det som websitet gør er, at du her kan finde et domæne, hvis det er noget, som du går og er på udkig efter.

For på Crawlr så kan du blot søge på et eller andet domæne og så bliver du ledt videre til nogen, som kan tilbyde dig dette domæne. På den måde kan du se, hvorvidt det domæne eller hjemmesidenavn, som det sådan set er, allerede er taget eller om det er ledig således, at du blot kan købe det. Det er både nemt og noget som kan gøres hurtigt. Og endda er der så god en service på Crawlr, at der er hjælp at hente, hvis du finder ud af, at det domæne som du ønsker rent faktisk allerede er taget. For så vil denne internetbaserede tjeneste komme med et andet bud på hvad din hjemmeside kunne hedde og her er det klart, at du vil blive tilbudt et domæne, som minder rigtig meget om det som du selv søgte på. Det kan være, at der blot er tilføjet et bogstav eller et tal, eller måske der et nyt tegn eller et mellemrum eller lignende. Og hvis du så ser dette og ikke er tilfreds kan du blot søge videre på Crawlr og snart vil du formentligt finde noget.

 

Se også andres valg på Crawlr

Det er ikke kun forslag til det nye navn på din hjemmeside, som du kan finde på denne Crawlr hjemmeside. Derimod kan du også se de mest nyligt oprettede domæner. Dette kan være en god ting i sig selv og det kan være yderst interessant at se hvad folk opretter her. Hvis man er den nysgerrige type, som også rigtigt godt kan lide at følge med i sladderbladene så vil grunden til, at man finder denne oversigt på Crawlr være ret åbenlys, men det er dog også for dem, som ikke går så meget op i sladder. For hvis man er lidt interesseret i virksomheder og hvad der sker på markedet så vil man dog også kunne opleve, hvordan det at se på denne liste på Crawlr kan være meget interessant. Man kan besøge siderne og blive klogere på andre mennesker og deres virksomheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *