Bliv klogere på de nyeste trends inden for boligindretning

m13

Vi har sat os for her på siden at gøre det nemt, at blive klog på de sidste nye tendenser inden for boligindretning. Der er her et utal af muligheder omkring, hvordan du kan indrette din bolig, men vi har samlet de nyeste trends og mest dominerende trends, i en nem og overskuelig oversigt, for at give dig nye ideer og inspiration til din bolig indretning.

Møbler og nips ting med sjæl

Det er og bliver fortsat populært, at indrette sin bolig med ældre møbler eller pyntegenstande, som her spreder historie og giver boligen mere liv og sjæl. Specielt forskellige unikke og specielle lamper i messing og kobber og porcelæns genstande er moderne og trendy. Andre genstande som er in, er sådan set alt inden for nostalgi og arvestykker, men specielt ældre lysestager, vaser og forskellige ældre knager er særligt moderne.

Lyse trænuancer

Lyse rum er generelt virkelig moderne og det er specielt moderne at kombinere forskellige lyse træsorter, med andre lyse nuancer af både hvid, beige og grå. Se her f.eks. de flotte Hübsch møbler, som virkelig har formået at ramme denne trend, med et lyst og varmt møbeldesign. Du kan her også kombinere dine møbler og indretning, med disse farver og med fordel fokusere yderlige på runde former og varme indbydende tekstiler, som kan være med til at lyse din bolig op og skabe en god kontrast i dit hjem.

Planter

En anden trend som fortsætter er skabelsen af et grønt og livfuldt hjem. Det er utroligt moderne her at dekorer din bolig, med flotte levende planter, eller som et andet alternativ indføre design som plantemotiver, på dine tekstiler eller eks. Tapeter. Det kan her både være gulvplanter, men også planter der hænger fra loftet. Det er her oplagt med grønne planter, men kan også sagtens være mere farvefyldte dekorative planter.

Håndlavet kvalitet

Dette er mere i luksus afdelingen, men det er utroligt moderne at designe sit hjem med mere ”ægte” og håndlavede produkter, som er har sit eget unikke præg. Dette gælder både større og mindre møbler, samt nips genstande. Sådan produkter er selvfølgelig hyppigst dyrere, da selve processen omkring produktionen af disse produkter er mere omkostelige, da produktionen normalt er mere langvarig om komplekst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *