Giv boligen en billig makeover

m13

Fra tid til anden kommer boligen til at trænge til en makeover – det kan ikke undgås. Tiderne og moden skifter og inventaret bliver slidt og forældet. Ofte lægger vi ikke rigtig mærke til det, men kender du det, at du pludselig står en dag og kigger rundt i stuen og tænker ”der trænger til at ske noget nyt herinde”. Men fra at have tanken om at ønske forandring og så til at tage arbejdshandskerne på, der kan være langt. I denne artikel kan du få nogle tips til, hvordan du kan give boligen en makeover, uden det behøver at blive et alt for omfattende projekt.

Stue makeover

Giv væggene en ny farve

En af de ting, der kan gøre en rigtig stor forskel, er væggene. Det er meget normalt at male sine vægge hvert andet år. Hvor ofte afhænger meget af din lyst til forandring samt hvor meget de bliver svinet til. Har du børn, så vil du sikkert kunne nikke genkende til fedtede fingre og tusch streger på væggene, der bare ikke vil gå af, uanset hvor meget du skrubber. Er du ikke typen, der elsker at male, så bør du måske gå efter en forholdsvis neutral og lys farve, så den kan holde i nogle år uden at blive gammeldags. 

Ellers så er det blevet meget populært at gøre brug af grå toner og pastelfarver – alt sammen i lyse nuancer. Dette kan eventuelt blive brudt af en enkelt væg i en varm og fremtrædende farve. 

Skab hygge i stuen

Du kan naturligvis også give dig i kast med at skifte møblerne ud, men det koster selvfølgelig også en del. Vil du gerne have fornyelse men ikke en tom pengepung, så kig på pyntegenstandene i stedet. Du kan eksempelvis købe et imiteret lammeskind til et par hundrede kroner og et par lanterner med LED lys i, der kan skabe ramme om en rigtig hygge stemning i sofagruppen. 

En ny lampe kan også gøre underværker og behøver ikke at koste en hel masse. Det samme gælder for tæpper og puder i sofaen. Du kan ofte finde pyntepuder til omkring 50 kr. pr. stk., hvis du ikke går op i mærker. Har du fået en ny farve på væggene, tilføjet lidt rustik og hygge i pynten og fået nye farver at supplere med, så kan rummet nærmest føles helt nyt og friskt – og så har det hverken kostet en masse penge eller arbejde, ud over den energi, du har brugt på at male. 

Danske kroner

Lån eventuelt det sidste du mangler via et SMS lån

Kniber det lidt med at finde penge til din makeover, men kribler det bare for at få fornyet hjemmet, så kan du altid tage et SMS lån. Det er et online lån, hvor du ansøger via computeren, får godkendelse eller afvisning inden for nogle minutter og har pengene på kontoen inden for 24 timer. Det er et mindre lån på 100-nogle få tusinde kroner, der typisk skal betales tilbage i løbet af en eller nogle få måneder. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *