Sådan bliver du klogere på andres kropssprog

m13

Mange mennesker er rigtig gode til at læse andres kropssprog, mens andre ikke er så gode til det. Man skylder sine omgivelser at gøre, hvad man kan for at læse andre kropssprog. Det kan nemlig gøre, at man slipper for at havne i ubehagelige situationer og diskussioner. 

Det er altid bedst at se på personen, høre hvad de siger, se hvordan de bevæger sig, og derudfra fornemme stemningen. 

 forretningsmoede

Start med at observere andre

Det første, du skal gøre, når du skal blive klogere på andres kropssprog, er at observere dem. Start med at sidde et sted og kig på folk. Det skal du selvfølgelig ikke gøre på en grænseoverskridende måde. Gør det blot på en måde, hvor du kan se hvordan folk bevæger sig, og hvorfor de gør det. Det er klart, at det bedste er, hvis du også kan spørge dem, samtidig hvad de føler. Så kan du nemlig bruge dine observationer sammen med en yderligere viden. Det er dog ikke altid muligt. Du kan også lave et reelt studie og begynde at skrive bøger og artikler om emnet. 

Så kan du lave nogle endnu større observationer og på den måde få endnu større viden. Du kan lave en observation, hvor du sætter nogle mennesker sammen, som kan kommunikere. Efterfølgende kan du vise dem filmen, du har optaget. Så kan du spørge dem, hvad de tænkte og følte undervejs i studiet. Det er interessant, og det vil give dig meget viden. Til et større forskningsprojekt er det altid vigtigt, at man finder økonomien til formålet. Der findes nye lån på nettet, som man kan benytte sig af. De sørger for, at du hurtigt har pengene, og stort set alle kan låne penge på den måde. 

kropscirkel

Bliv en succesfuld kommunikatør

Når man er god til at aflæse kropssprog, vil man også automatisk blive bedre til at kommunikere. Det bliver langt nemmere at kommunikere med folk, hvis du har redskaberne til det. Der er mange henseender, hvor det er en stor fordel at kunne kommunikere godt og klart. Det er noget, du kan ende med at blive betalt mange penge for. 

Start med at tage en uddannelse i kommunikation og kropssprog, og så bliver du langsomt klogere. Find udbydere af kviklån her, så du har noget økonomi til at kunne studere og måske endda betale for din uddannelse. At have økonomi når man studerer er en god ting, da det betyder, at man har en bekymring mindre. Under studiet kan du bruge tid hver dag på at aflæse andres kropssprog, så du er sikker på, at du bliver bedre til dette. Du kan sidde på studiet og til forelæsninger og se, hvordan folk reagerer på forskellige inputs fra underviseren og andre studerende til undervisningen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *