3 ting, du ikke kan undvære som tømrer

m13

Selvom man kan sit håndværk som tømrer, er det ikke sikkert, at man har helt på plads, hvilket udstyr der er vigtigt som tømrer. Derfor har vi i denne artikel samlet tre ting, som du ikke kan undvære, hvis du arbejder inden for tømrerfaget. Artiklen er særligt egnet til dig, der lige er begyndt at uddanne dig, eller til dig, der ønsker at vide dig sikker på, at du er i besiddelse af nogle af de mest essentielle ting.

Ordentligt arbejdstøj

Først og fremmest er det utrolig vigtigt, at du har det rigtige tøj. Du kan selvfølgelig godt arbejde i almindeligt hverdagstøj, men det er der flere ulemper ved. For det første er det ikke egnet til at arbejde i, og derfor er det mindre fleksibelt, mindre slidstærkt, og der er ikke lige så mange rum til opbevaring af søm, skruer, værktøj mv.
Der findes meget forskelligt arbejdstøj til kvinder og mænd. Du finder blandt andet smækbukser og tømrerbukser på markedet i flere forskellige modeller. Der findes også helt specifikke arbejdsbukser til kvinder, eftersom man som kvinde ofte har nogle lidt andre former end mænd. Se udvalget af arbejdstøj for at finde det, der passer bedst til dig og dit køn.

Gode sko

Som tømrer er det også vigtigt, at du har dig et par gode sko. Du kommer nemlig ofte til at stå i en situation, hvor du risikerer at få noget tungt over fødderne eller lignende. Der findes flere forskellige sko, der egner sig specifikt til tømrerfaget, men du kan også blot vælge nogle almindelige sikkerhedssko. Disse beskytter nemlig også dine fødder ganske udmærket. Dog er det selvfølgelig bedst at gå efter de sko, der er designet til faget. Find frem til de bedste sko ved at spørge en af de ekspedienter, der står i den butik, hvor du køber dit arbejdstøj. De er som regel dygtige inden for området og ved derfor lige præcis, hvad der er bedst for dig.

Værktøj

Som tømrer kan du ikke komme udenom, at du skal have noget værktøj. En hammer er en af de ting, du absolut ikke kan undvære. Dog er der en lang række andre ting, som også er essentielle for dig at være i besiddelse af. Det bedste du kan gøre, når du skal finde du af, hvilket værktøj der er bedst at have i din værktøjskasse som tømrer, er at spørge andre tømrere omkring dig, hvad de har bedst erfaring med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *