2 ideer til bryllups- og konfirmationsgaver

m13

Sommeren er på vej, med alt hvad dette indebærer: sol, ferie og varme, lange sommeraftner. Det er også på denne årstid, hvor engagementer som bryllupper og konfirmationer afholdes, hvilket jo er skønt og sjovt med en masse fester med familie og venner. Der skal også gives gaver men det kan dog hurtigt gå hen og bliver svært hele tiden at komme med nye gave ideer. Er den for dyr, for billig, vil den falde i personens smag? Der er meget at tage højde for når man skal købe gaver, så her er nogle gode bud på gaver til konfirmanden eller brudeparret!

 

 

Den flotte Omaggio vase er en god konfirmationsgave

Er du en af de mange der skal til konfirmation har i løbet af maj og juni? Er det måske en ung pige der skal konfirmeres, og er du i tvivl om hvad hun skal have i gave? Så kunne det være du skulle overveje at give hende den smarte Omaggio vase af mærket Kähler. Det er en klassisk vase med tvist. Helt rigtig til den stilsikre pige. Når man bliver konfirmeret kommer man traditionelt set ind i “de voksnes rækker” og med det begynder de unge mennekser at ønske sig nogle lidt mere modne ting, så som ting til hjemmet, køkkenet, til værelset og smart bugskunst.

Hvilket denne vase kunne være et godt eksempel på. Den er og sort og hvid stribet og fås i flere forskellige størrelser og former, og til forskellige priser. Der fås også lysestager, skåle, opbevaringskrukker, tekande og meget mere i Omaggio serien. Der er nok at vælge imellem og er derfor også et rigtig godt bud på en bryllupsgave. Kähler er et keramik mærke helt tilbage fra 1880’erne, det er klassisk dansk design, så du har helt sikkert hørt om det.

Kähler vægure er enkel og klassisk brugskunst

Er det en dreng der skal konfirmeres, er det flotte Kähler vægur et rigtig godt bud på en konfirmationsgave. Det er ikke for piget og derfor også en rigtig god unisex gave, den fås nemlig i mange forskellige farver og størrelser. Det er en moden og seriøs gave, uden at det bliver kedeligt, og det er noget den unge vil kunne tage med sig gennem hele livet. Til værelset og til når de flytter hjemmefra.

 

Kähler vægurene fås i rosa, sort, hvid og dueblå, og i flere forskellige størrelser. F.eks. det unikke ur med hvid skive og orange visere er enkelt og smart på samme tid. En god gave både til hende og ham.

Er det et bryllup du skal til, så er det også en rigtig fin gave. Her skal man dog tage højde for to personers smag, og det kan let blive en svær opgave at finde den helt rigtige gave, men et flot vægur det er dog noget man altid kan bruge, og med de mange farvekombination, er der helt sikkert noget der falder begge parters smag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *