Værktøjet er en mands bedste ven

oldschool værktøj

3 år siden |  0 comments  |  Andet

Der så meget, kvinder ikke forstår! Danske Spil rammer plet, når de sætter kvinder i kontekst med fodbold. Men endnu mere plet rammer Global Tools, når de laver deres Værksted – kun for rigtige mænd!

Er der noget, vi mænd forstår os på, så er det værktøj i alle mulige former og afstøbninger. Jernmolekylerne flyver om ørerne på os, og duften af olie og benzin lægger sig som en tung dyne i værkstedet. Der lugter måske endda også lidt af sved. Og hvad så? Der er ikke en kvinde, der skal nærme sig vores hellige gral. Her kan vi være mænd, og her skal vi ikke tænke over, hvad vi siger eller gør. Vi gør det bare. En mands værksted er efterhånden det eneste sted, som ikke er smasket til med potpourri og rene håndklæder.

Tilbage til stenalderen


Måske er vi lidt primitive, og måske er vi ret simple. Men problemet er ikke, at vi er de ting. Problemet er, at vi ikke kan få lov at være det i fred. Når man kigger på Global Tools’ Værksted, så ser man et fristed, hvor man ikke behøver at veje sine ord eller holde prutten tilbage. I Værkstedet er man bare mand. Vi er lidt beskidte, og vi ligner måske noget, der kommer direkte med en tidsmaskine fra stenalderen. Men til gengæld har vi det rigtigt godt med det!

Selvsikker som bare pokker!


Hvorfor forsøger kvinder at ændre på os og tage vores mandighed fra os? I virkeligheden tænder de vel mere på os mænd, når vi er os selv – selvsikre som bare pokker! En mand, der hviler i sig selv, er en rigtig mand. En mand, der ikke er sig selv, er ikke en mand, som en kvinde gider at samle på i ret lang tid. Så derfor – lad os være i vores værksted! Vi har det godt med olie på fingrene, slidte bukser og et solidt stykke værktøj i hånden.

Er der noget, der giver en mand selvtillid, så er det, når han skaber noget med sine bare hænder og får lidt hjælp af en sav, et par skruer og et powertool. Intet slår følelsen af selvtilfredsstillelse og følelsen af at have skabt noget, der rent faktisk kan bruges til noget.

Dette er ikke en hetz mod kvinder – bestemt ikke. Uden jer ville livet ikke være værd at leve. Men der er vel en grund til, at der er flest mænd, der er håndværkere. Vi trives i enkeltheden, og vi har det bedst et sted, hvor vores tanker ikke bliver overrendt af andres ord.

Hårde opgaver er for mænd


Det ligger og støver. Det skal lades op. Det er beskidt, og det lugter. Mænd er vel i bund og grund lavet af det samme som værktøj og opfører os som værktøj. Bundsolide og holdbare! Vi udvikler os. Vi bliver mere sofistikeret. Det samme gør vores kære værktøj. Og hvis vi ikke selv formår at kunne klare håndværksopgaverne, som ligger for døren – ja, så får vi professionelle til at klare opgaverne, hvad end der er tale om tømrer- eller smedearbejde.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Hvorfor skal du lære et trylletrick?

I denne artikel vil vi ge en smule i dybden med hvorfor det er en god ide at kunne imponere sine venner og familie med et trylletrick. Du kan gå ind og lære trylletricks her, og på den måde hele tiden være i stand til at kunne imponere dine omgivelse...

Read More...

Få solgt din bolig hurtigt og nemt hos en professionel ejendomsmægler

Uanset om du bor i Sønderjylland eller på Bornholm, så kan det være utrolig svært at få solgt et hus på egen hånd. Der er efterhånden en del firmaer, der hjælper danskerne med at sælge deres bolig selv, men faktum er bare, at det kan være noget af en...

Read More...

Fra social angst til social styrke

Omkring hver femte dansker rammes af en eller anden form for angst. Angst er meget overordnet, hvor social angst eller socialfobi er en af de typer, der opleves utroligt hyppigt blandt danskerne. Det kan synes svært at komme af med, hvis først man er...

Read More...